Crònica del 22 de setembre

Aquest diumenge celebrem la Setmana Europea de la Mobilitat  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar commemorarà la Setmana Europea de la Mobilitat, aquest diumenge, amb la presentació pública del Pla Director de la Bicicleta i la celebració, també, de la Pedalada popular. Un acte, atenció, que comportarà el tall de la N-II, des de les 9 fins les 2 de la tarda, en el tram comprès entre la carretera d’Argentona i la Ronda Vilassar.

Comença el desmantellament de les cabines taronges del peatge de Vilassar de la C-32  

Potser ja ho has vist si hi passes en cotxe i, si no, t’ho expliquem. Aquesta setmana ha començat el desmantellament físic de les cabines de Peatges de la C32. D’aquesta manera, l’autopista més antiga de l’Estat espanyol presenta una nova imatge. De moment, es treballa en el tronc central i el trànsit es desvia pels laterals.

Què vol dir fer d’au pair? La resposta; aquesta la tarda  

La Regidoria de Joventut organitza a Can Jorba, avui, de 6 a 8 del vespre, la xerrada del Servei de Mobilitat Internacional “’Què vol dir fer d’au-pair?’, dirigida a joves interessats en tenir experiències de mobilitat internacional. En parlarem amb Clara Avecilla Martinez, assessora de mobilitat internacional.

Comencen les obres de substitució del tancat de fusta del passeig de Sant Joan  Vilassar de Mar es va rentant la cara i adequant espais per a bon ús de tots i totes. De fet, l’Ajuntament ja ha finalitzat les obres de creació de la nova zona de jocs de La Xinesca, un dels projectes dels Pressupostos Participatius més votats de 2020. Un cop enllestit aquest equipament, ara toca començar amb la substitució del tancat de fusta del passeig de Sant Joan que estava molt malmès.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç