‘Crònica’ del 22 de novembre

Obertes les votacions dels projectes participatius 2021

El procés dels Pressupostos participatius 2021 arriben a la fase de votació popular. L’Ajuntament ha posat 150.000 € del pressupost municipal del 2021 a disposició de la ciutadania perquè aquesta, mitjançant un procediment de participació ciutadana, decideixi a què destinar-los. Enguany, els 15 projectes que es porten a votació (9 d’inversions i 6 de serveis) són els que ha triat la Comissió de pressupostos participatius del conjunt de projectes presentats per la ciutadania, un total de 47. Fins al 12 de desembre, al vestíbul de la Biblioteca Municipal, es podran consultar els 15 projectes en una exposició, amb el títol i una breu explicació de cadascun. Al mateix temps, s’ha habilitat un espai al web municipal, en aquest enllaç per tal de donar a conèixer tant els projectes seleccionats com el procés de votacions.

Exposició “Dìalegs en pròpia pell” a Can Bisa 

L’espai cultural de Can Bisa es converteix, fins el proper 12 de desembre, en l’escenari en el qual les fotògrafes Claudia Quintana i Gala Espín, ensenyen les seves imatges documentals per posar èmfasi, per recalcar la capacitat de lluitar i de resistir de les dones protagonistes que retraten. Diàlegs en pròpia Pell és el nom de l’exposició organitzada de la mà de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Oberta la inscripció per a les classes gratuïtes de guitarra del PDC 

Aquest divendres es tancaran les inscripcions per a les classes gratuïtes de guitarra que tornen a les activitats del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato (PDC). L’objectiu de les classes: connectar persones, crear vincles i fomentar el gust per la música.

UE Vilassar-Hospitalet

Lleugera ensopegada, a efectes de classificació, per a la Unió Esportiva Vilassar que ha caigut, davant l’Hospitalet, per dos gols a un en el darrer matx disputat de la Tercera Reial Federació a la Feixa Llarga. Ara, els de Peque són novens a la taula, amb 16 punts, i la setmana vinent rebran, al Xevi Ramon on cap esquadra hi ha pogut guanyar encara, el Sant Andreu que és el cinquè classificat.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç