Crònica del 22.08.2022

Actes de la Diada Nacional de Catalunya a VdM

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha definit, ja, els actes oficials per a la Diada Nacional de Catalunya de L’11 de setembre. Com sempre, les activitats institucionals al nostre municipi es fan el dia abans. Enguany, el dissabte 10. Des de les set de la tarda i fins a l’una de la matinada de l’endemà.

La Nit de comerç, el 17 de setembre 

Gastronomia, actuacions, activitats de carrer, música i moltes sorpreses és el que ens espera, a Vilassar de Mar, per al proper dissabte 17 de setembre. I és que, després de dos anys d’absència per la pandèmia de la Covid-19, torna, i amb força, la Nit de Comerç. Activitats organitzada per Vilassar Comerç; aquesta entitat del nostre municipi que vetlla per al bon desenvolupament i promoció dels nostres botiguers i botigueres. Des de la 7 del vespre i fins a la mitjanit.

Comunicat de Junts Vilassar de Mar 

Mesures urgents per pal·liar la manca d’aparcament al nostre municipi és el que reclama Junts Vilassar de Mar  a través d’un comunicat de premsa que han fet arribar a la nostra redacció. La regidora Laura Martínez Portell, ha detallat les mesures que exigeixen al consistori per, diuen, solucionar el problema de l’aparcament generat arran de la implementació dels carrils bici. Junts Vilassar de Mar recorda, també, que és necessari arranjar i ampliar les voreres.

Les bessones vilassarenques Carla i Anna Ruiz han participat al thriller “La casa de los cactus”

Les bessones vilassarenques Carla i Anna Ruiz, que estudien sisè de Primària a l’escola Vaixell Burriac del nostre poble, esperen el 16 de setembre amb moltes ganes. I és que s’estrenarà, a tots els cinemes, el thriller “La casa entre los cactus” en la que elles hi tenen un paper destacat. Han vingut a la ràdio a explicar-nos-ho. Sabrem de què tracta la pel·lícula, si ens farà por o no, com va anar el rodatge que es va fer a les Canàries i, també, els projectes futurs de les dues germanes que ja tenen, atenció, més de 10.000 seguidors a Instagram.