‘Crònica’ del 22-05-2023

Segon debat electoral, el 24 de maig

Dimecres 24 de maig tindrà lloc al gimnàs de l’Institut Pere Ribot (ubicat al carrer Santa Eulàlia, 93-99)  a les 8 del vespre el segon dels dos debats electorals que Vilassar Ràdio organitza amb motiu de les properes eleccions municipals del 28 de maig. El debat, que retransmetrem en directe, tractarà sobre urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació i participació.Les persones del públic assistent que vulguin fer preguntes als alcaldables podran fer-les en la part final de l’acte.

Segona ronda d’entrevistes als i les alcaldables

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Ens trobem ara en la segona ronda d’entrevistes, amb rigorós ordre tenint en compte els resultats de l’escomesa electoral de 2019. Ens hem centrat en Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Participació i Comunicació.

Hem emès, en aquest informatiu, el resum de l’entrevista emesa avui:

Juan Luís Valverde, alcaldable de Ciutadans

ERC-VdM Futur ha fet balanç del seu acte central de campanya  

Hem recollit la valoració que Marta Rovira, alcaldable d’ ERC-VdM Futur, ha fet de l’ acte central de campanya, que va tenir lloc dissabte passat al vespre al Veral de l’Ocata. Va haver-hi parlaments polítics, amb la intervenció de Marta Rovira, l’alcaldable, Dolors Bassa, exconsellera de Treball i Pau Morales, diputat al Parlament de Catalunya. Més tard, va haver-hi sopar i concert de música

Junts Estimem VdM ha fet balanç del seu acte central de campanya

Laura Martínez, alcaldable de Junts Estimem VdM, ha fet balanç de l’ acte central de campanya, que es va fer dissabte al vespre a la plaça del Barato. Va haver-hi parlaments de l’alcaldable Laura Martínez, d’altres persones que formen part de la candidatura, sopar amb pa amb tomàquet i, per acabar, festa amb dj. Un dia abans, divendres a la tarda, van organitzar xocolatada i activitats per a nens i nenes a La Xinesca, i a l’endemà, diumenge, van organitzar vermut popular al migdia amb música a La Xinesca

Babord ha fet balanç seu acte central de campanya

Hem recollit la valoració que Elena López, alcaldable de Babordm ha fet de l’acte central de campanya ,que va tenir lloc dissabte al vespre a la plaça Ventura Gassol. Va haver-hi presentació de la candidatura, botifarrada popular i, per acabar, concert.

El PSC ha fet balanç del seu acte central de campanya 

Hem recollit la valoració que Isaac García-Oses, alcaldable del PSC, ha fet de l’acte central de campanya dissabte al migdia als locals municipals del Barato.Van intervenir Isaac García-Oses, l’alcaldable, que va presentar les propostes del PSC per a la gent gran, Raúl Moreno, diputat del Parlament de Catalunya, que va explicar la Llei de la Gent Gran de la Generalitat. Per acabar, va haver-hi un aperitiu.