‘Crònica’ del 22.02.2022

“Parlant de tot” entrevista a un dels residents a la nau incendiada 

Amb una mà al davant i una darrera. Així és com s’han quedat les 18 persones que vivien, de manera no regular, a la nau que, el passat 31 de gener, es va cremar a Vilassar de Mar. En Greg s’ha convertit en improvisat portaveu d’aquest grup de persones que, ara, van tots a una. Estan agraïts (i molt) a la cobertura que els dona l’Ajuntament, però demanen que s’accelerin els tràmits per poder entrar a les habitacions que ocupaven i mirar de recuperar, sobretot, papers. A més, els plana la sospita d’haver patit un robatori en les dependències en les quals, teòricament, ningú hi pot entrar fins que no hi entrin ells perits.

Actes de Carnaval

Si t’agrada ballar i disfressar-te; sí, en definitiva, t’agrada el Carnaval…. atenció. Com ja es va anunciar, aquest any, un ball de disfresses substituirà la rua de Carnaval que no es farà després de constatar que només unes poques comparses estaven en condicions de participar-hi. Aquest dissabte, però, a partir de les 19.30 h, al Veral de l’Ocata, el grup de versions The Covers Band amenitzarà el ball en el qual hi haurà premis de tres paneres per a les persones, parelles i grups informals que s’inscriguin al concurs de disfresses.

Acte d’ANC sobre “Elusió i frau fiscal”

Elusió i frau fiscal. És a dir, diferències entre el Tripijoc i la il·legalitat. Aquest és el marc de la xerrada que pronuncia, aquest dimarts, Joan Pujó, membre de l’ANC, a partir de les 8 del vespre a l’Espai Galbany. La voluntat és fer un retrat, sense entrar en judicis de valor, de l’actual arquitectura legislativa econòmica estatal i internacional. I, perquè no? Somiar que podria passar en un marc hipotètic d’una Catalunya Independent.

Obres a l’estació d’Ocata, al Masnou, des del 7 de març

Compte, tant si condueixes, habitualment, per la carretera N.II com si ets persona usuària de Rodalies. Has de saber que el dilluns, 7 de març, començaran les obres per remodelar l’estació de tren de l’R1 d’Ocata i fer-la accessible. Això vol dir que, durant aproximadament un any, els trens no s’aturaran en aquest baixador i quedarà inhàbil, també, el pas soterrani que dona accés a la platja.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç