Crònica del 21 de gener de 2022

Exposició “Publicitat als programes de Festa Major dels anys 1917, 1921 i 1928”

Demà a les 6 de la tarda s’inaugura a Can Bisa una mostra que presenta un recull dels anuncis publicitaris publicats als programes de Festa Major dels anys 1917, 1921 i 1928, els més antics que es conserven a l’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar. La seva directora, Cristina Simó, ens explicarà, ara mateix, que la mostra presenta l’evolució des de l’estil de Modernisme, a l’estil l’Art Decó. I, atenció, hi ha publicitat d’alguns negocis de casa nostres que encara tenen la persiana alçada.

Acte en homenatge a Ernest Lluch, aquest divendres

Ernest Lluch, la passió de ser culer. Avui dia en el qual l’exministre socialista hauria complert 85 anys, l’Agrupació Socialista  de Vilassar de Mar, el Consell Mundial de Penyes del Barça i la Fundació Lluch, fan un homenatge a aquest vilassarenc tan il.lustre, assassinat pel comando Barcelona d’ETA el 21 de novembre de l’any 2000. A la confer,  amb aquesta conferència. Participen Antoni Guil, president de les penyes blaugrana, Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors i de l’exjugador i entrenador Charlie Reixach. El lloc? No podia ser altre que la Biblioteca del nostre municipi que porta el seu nom. A dos quarts de set de la tarda.

Aquest diumenge, Escena & Llibres

El cicle Escena & Llibres continua demà passat a partir de les 11 del matí al jardí de la Biblioteca amb tres espectacles per al públic familiar: titelles, circs i poesia infantil.

Sortida a la Sagrada Família

Centre CívicEl Centre Cívic Lluís Jover ha tancat la inscripció per a la sortida en autocar a Barcelona que durà a terme aquest diumenge per visitar la Sagrada Família. En total s’hi han inscrit 33 persones.  Encara queden places per a la sortida, en autocar,  guiada que faran el dissabte 19 de febrer cap a Vic. 

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç