‘Crònica’ del 21.09.2022

Cursos adreçats a cuidadors i cuidadores
Qui cuida el cuidadors i cuidadores? ? El CAP Guillermo Masriera de Vilassar de Mar, des del seu departament de Benestar Comunitari, arrenca un seguit de cursos, que començaran el  3 d’octubre i s’allargaran fins al 5 de desembre, per a donar eines i suport a aquelles persones (dones en la seva gran, immensa majoria) que, de manera altruista, per necessitat, per amor i sense retribucions econòmiques de cap mena, cuiden persones estimades o familiars.

Ha mort Llorenç Nin

Ens ha deixat el vilassarenc Llorenç Nin i Linares als 89 anys d’edat. Mestre d’aixa, modelista naval, pescador, amant de l’hort, d’anar a buscar bolets i espàrrecs i gran conversador, sempre amb el seu caliquenyo a la boca. Avui, i gràcies a la nostra hemeroteca, podrem tornar a escolar la seva veu, els records que ens va deixar, per sempre, a Vilassar Ràdio. Nin va ser un dels protagonistes de la temporada passada del nostre programa mariner Ran de Mar que dirigeix i condueix el degà de la Facultat de Nàutica Agustí Martin. Llorenç Nin, Descansa en Pau.

Aquest dijous, retransmissió del ple
Primera plenària ordinària del curs, aquest dijous, de l’Ajuntament de Vilassar de Mar; un cop enllestides les vacances d’estiu. A partir de les 7 del vespre i, com sempre, el pots seguir, en directe, pel 98.1 FM, on line a través del nostre web i, també, pel canal de Youtube del nostre consistori

Aquest vespre la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de morat amb motiu del Dia Internacional de l’ Alzheimer

Avui, al capvespre i quan es comenci a fer fosc, la façana de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es tenyirà de color morat. Acció lumínica per donar suport i visibilitat la malaltia de l’Alzheimer en el seu dia Mundial que, precisament, es commemora, aquest dimecres, a nivell mundial

Conveni entre el Ministeri de Sanitat i la Fundació Ernest Lluch

Fa molt poques hores, de fet, abans d’ahir a la tarda que, de manera gairebé sorpresiva, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, va visitar la seu de la Fundació Lluch que, com saps, és a casa nostra. Un conveni de col·laboració,  que es farà efectiu el proper mes, signat per la ministra i la Fundació Lluch, farà possible que se celebrin, al Ministeri,unes jornades al voltant de la figura del vilassarenc Ernest Lluch  que va ser, també, ministre de Sanitat amb Felipe González.