Crònica del 20 de setembre

Èxit de la campanya de vacunació contra el coronavirus, sense cita prèvia, al CAP Doctor Masriera 

Èxit rotund de la campanya de VACUNACIÓ sense cita que es va celebrar, el passat divendres, al CAP dtor Masriera de Vilassar de Mar. D’una previsió inicial de 12 persones, es van administrar 52 vaccins contra el coronavirus. Era una campanya adreçada, especialment, a la població més jove del nostre municipi; tot i que també, podien administrar-se segones dosis.

Vilassar de Mar rep, per vuitena vegada consecutiva, les Tres Flors d’Honor de les Viles Florides 

Vilassar de Mar ha rebut, aquest cap de setmana, i per vuitena vegada consecutiva, les Tres Flors d’Honor de les Viles Florides.

Desgranem el menú de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar per al primer trimestre 

Ja fa dies que, des d’aquest informatiu, et venim explicant el programa d’actes de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar que torna a la càrrega a partir del proper 5 d’octubre. Per saber-ne tots els detalls, saludarem el president de l’entitat, Sep Labarta, i la vocal Montse Creus. 

Inscriu-te al concert per a la Gent Gran 

El dissabte 2 d’octubre l’Ajuntament de Vilassar de Mar commemorarà el Dia Internacional de la Gent Gran. Ho farà amb un concert amb l’orquestra Aquarium, al pati de l’escola Pérez Sala, adreçat a les persones majors de 65 anys. Serà a les 18 hores, gratuït i cal inscripcìó prèvia.

Tercer empat consecutiu de la Unió Esportiva Vilassar 

Haurà de ser aquest cap de setmana i contra el totpoderós Girona, líder invicte de la Tercera Reial Federació que la Unió Esportiva haurà de buscar la primera victòria de la temporada. Els homes de Peque van empatar, sense gols, el passat diumenge, a casa, davant el Manresa. Tercer empat consecutiu en els tres encontres disputats fins ara.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç