‘Crònica’ del 20 de desembre

Obres al tram del carrer Mont entre Sant Josep i Santa Gemma

Des del passat 25 d’octubre, l’Ajuntament està duent a terme l’actuació de pavimentació del carrer Mont, entre l’N-II i el carrer Colom, per convertir-lo en un carrer de plataforma única i de prioritat invertida. L’actuació es fa en cinc fases per minimitzar les molèsties al veïnat. Des d’aquest dilluns 20 de desembre s’està portant a terme la primera part de la fase 4 (fase 4a), al carrer del Mont, entre Sant Josep i Santa Gemma, amb una durada prevista de tres setmanes.

La Generalitat destinarà 49 milions per pacificar la N-II

Ara sí que sí. Ja fa temps que ho venim anunciant des d’aquest informatiu; però ja és una realitat. Gràcies a l’acord entre ERC i els Comuns per aprovar els Pressupostos de la Generalitat, una partida de 49 milions d’euros anirà a parar al Maresme per tal de pacificar la NII i fer-hi un carril bici. Aquesta artèria tindrà, doncs, un sol carril per sentit, velocitat limitada i es reurbanitzarà. El primer tram, amb Vilassar de Mar com a protagonista. Es començarà a treballar entre Mataró i Montgat. Aquest punt s’aprovarà aquest dijous que ve, 23 de desembre

Bústies reials

Ses Majestats els Reis d’Orient han portat a Vilassar de Mar quatre bústies per tal de poder recollir les cartes dels infants de Vilassar de Mar. Estan operatives fins al dimecres 5 de gener en quatre equipaments del poble repartits estratègicament i amb un horari ampli d’obertura: Biblioteca Municipal Ernest Lluch, Mercat Municipal, Museu Enric Monjo i Biblioteca ludoteca Tucutuc.

Campanya de recollida de joguines de Creu Roja

Fins al 31 d’aquest mes s’està portant a terme la campanya de recollida de joguines organitzada l’assemblea local de Creu Roja Joventut, en coordinació amb les àrees de Serveis Socials municipals dels consistoris de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar. Les joguines es lliuren als Reis de l’Orient, que les faran arribar la matinada del 5 gener als nens i nenes de les famílies vulnerables dels tres municipis. . Maria Jesús Garcia, tècnica de Creu Roja, estarà amb nosaltres per a parlar-ne.

Concert de Nadal de la Vilassar Big Band

Dijous 23 de desembre des de 2/4 de 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau, hi haurà el concert de Nadal de la Vilassar Big Band de l’Aula de Música, formada per vint músics, amb els cantants Sandra Rodríguez i Jordi Rodríguez, sota la direcció de Joan Moragas. Repertori de diferents estils amb algunes nadales. El preu de l’entrada és de 10 euros per persona. Organitza Aula de Música

Escolteu l’informatiu en aquest enllaç