Crònica del 20 d’agost

A l’informatiu d’aquest divendres 20 d’agost, hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat per seguir lluitant contra el coronavirus 

Des d’aquesta nit, ja no hi ha toc de queda a Vilassar de Mar. Malgrat tot, el Govern de la Generalitat ha aprovat la pròrroga de les mesures de contenció de la covid-19 fins al 27 d’agost. Tot i això, des de l’Ajuntament es recorda que si alguna cosa ens ha ensenyat la pandèmia és que és molt fàcil pujar els casos covid i molt difícil baixar-los i per tant demana a la població prudència i seguir les mesures vigents. Àngel Font, alcalde accidental de Vilassar de Mar, fa una crida a la prudència i a la responsabilitat de vilassarencs i vilassarenques.

Anem a fer esport amb les Katrines! 

Ens lliguem els cordons de la vambes, agafem una ampolla d’aigua i anem a fer esport amb les Katrines. Segur que les has vist. El color lila és el deu distintiu. La seva marca de la casa. Fa poc més de dos anys, quatres noies  van començar a córrer pel Passeig Marítim i avui en dia ja són més 200. Amb base a Premià de Dalt es va crear el grup de les Katrines que s’agrupen per córrer, caminar, fer muntanya… Hem saludat la seva presidenta; la Mercè Camprubí.

Convocada ja la Tercera Edició del premi Vilassar de Noir de novel·la negra en català 

L’editorial Llibres del Delicte ha convocat la Tercera Edició del Premi Vilassar de Noir de novel.la negra en català. La data límit de la recepció dels originals serà el 19 de setembre a les 9 de la nit. L’obra guanyadora, que es publicarà per part de l’editorial, tindrà un premi, a més, de 2.500 euros. L’anunci de l’obra guanyadora es farà en el marc de la sisena edició del Vilassar de Noir que se celebrarà, al nostre municipi, el proper mes d’octubre

Alella es prepara per a la seva Festa de la Verema 

La 47a Festa de la Verema d’Alella se celebra del 2 al 8 de setembre i adaptada a la pandèmiaNo hi ha Mostra de Vins i Gastronomia, i es dona més protagonisme als cellers i viticultors, bars i restaurants i a la difusió del patrimoni natural i patrimonial del poble.

Per a escoltar l’informatiu sencer, cliqueu en aquest enllaç