‘Crònica’ del 20.05.2022

Festival musical “Floral”, fins al diumenge

La cantant vilassarenca Judit Neddermann ha parit el Festival de Música Floral, que se celebrarà, des d’avui i fins diumenge, tant a Vilassar de Mar com a Vilassar de Dalt. Presenta un cartell d’autèntic luxe conformat per dones d’alta qualitat musical: Rita Payès, Núria Graham , Clara Peya, Clara Aguilar i el quartet vocal Seasons protagonitzen la primera edició d’aquesta cita

Xerrada sobre el llibre “Operació Bikini”

Aquest dissabte,  i en el marc del Festival Floral de música que se celebra, aquest cap de setmana tant al nostre municipi com a Vilassar de Dalt, es fa, a partir de les 11 del matí i a la Sala Carrau, la xerrada feminista que porta per títol Operació Bikini i que dona nom, també, al llibre del mateix nom escrit per l’actriu Julia Barceló.

Gran Festa dels Ssstrepetits

Els timbals i els tabals tornaran, a sonar, amb força a Vilassar de Mar. Demà, a partir de les 5 de la tarda i a la plaça Picasso, gran festa dels Sssstrepetits, la pedrera, el bressol dels Ssstrèpits que, aquest juny, per la Festa Major compliran, atenció, 27 anys. Un munt de propostes i activitats que repassem amb Arnau Adell, cap de colla.

Aplec sardanista conjunt VdM-Cabrera

Demà, a les 6 de la tarda, se celebrarà el tercer aplec de sardanes conjunt de Vilassar de Mar i Cabrera, organitzat per Amics de la Sardana de Vilassar de Mar i l’Agrupació Sardanista Cultural de Cabrera de Mar, a la plaça de l’Ajuntament del nostre poble.

Reunió sobre el futur del Cívic del Passeig
Demà passat, diumenge, al punt de les 12 del migdia, reunió informativa sobre el futur del Centre Cívic del Passeig. La cita és oberta a totes les persones interessades. Hauran d’entrar a l’equipament, no per l’entrada de la Carretera Nacional-II, per entendre’ns, sinó pel darrere, pel pati del Cumu de les Noies

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç