‘Crònica’ del 19 de gener

Gerard Parés, president del Club Vilassar Hoquei, valora la sanció al jugador que va agredir a Pau Vilaró  

Vergonya. Vergonya absoluta. Ahir, en aquest informatiu, ens fèiem ressò de la tova sanció de 10 partits que ha imposat la Federació Catalana de Patinatge al jugador de l’Arenys de Mar que va agredir, de manera violenta amb un estic a les acaballes d’un partit, al jugador del Club Hoquei Vilassar de Mar, Pau Vilaró. Els fets van passar el darrer 11 de desembre. Ara ha sortit la resolució i, és clar, des de Vilassar de Mar s’han presentat al·legacions. Volem donar veu a la família de l’hoquei de casa nostra, i del patinatge català en general, que no entén aquesta sanció per ridícula. En parlem amb el president del Club Hoquei Vilassar, Gerard Parés.

Vilassar de Mar arriba als 20.936 habitants 

A Vilassar de Mar som, oficialment, 20.936 persones a data d’1 de gener de 2022, segons el recompte del cens oficial publicat per l’Institut d’estadística de Catalunya un cop revistats tots els padrons oficials. El nostre poble ha perdut 99 habitants durant l’any passat registrant un descens del 0.47%. Vilassar de Mar és, doncs, una de les poblacions maresmenques que perd habitants, i la que ho fa més, malgrat que la nostra comarca segueix creixent però a un ritme sensiblement inferior al d’anys enrere.

Nova etapa al Centre Cívic del Passeig

Després de la dimissió de la Junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran, l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol redefinir i establir la nova etapa del Centre Cívic del Passeig. El consistori vol que, a partir d’ara, l’equipament torni a caminar fruit del consens de vilassarencs i vilassarenques. Per això convida tothom a participar en aquest procés.

Fins a aquest diumenge, expo “Un mos de llunes” al Museu Monjo 
Nit i dia, fins aquest diumenge, a Vilassar de Mar tenim (i tindrem) la lluna sempre ben present. Més que mai. De fet, si volem, li podem fer, fins i tot, una mossegada. I és que “Un Mos de Llunes” és el títol de l’exposició que l’artista Lourdes Figuera, amb taller a Vilassar de Mar, presenta al Museu Monjo.

Ajudes a l’habitatge

Més de 5 milions d’euros en ajudes al lloguer ha tramitat l’Oficina d’Habitatge del Maresme durant l’any passat. 2.928 sol·licituds que es tradueixen en mig milió d’euros més en relació al que s’hi va destinar durant el 2020. Aquesta oficina, cal destacar, que atén el 53% de la població del Maresme. 26 municipis; Mataró al marge.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç