‘Crònica’ del 19.05.2022

Casals d’Estiu promoguts per l’Ajuntament

Les claus de la fantasia i Els corsaris de la Mediterrània. Aquests són els títols que portaran els dos Casals d’Estiu promoguts per l’Ajuntament de Vilassar de Mar i les associacions de famílies de les escoles Vaixell Burriac, Escola del Mar, Pérez Sala i els Alocs. Se celebraran del 28 de juny al 29 de juliol i estan enfocats per a nens i nenes de P3 fins a sisè.

Aquesta tarda, retransmissió del ple

En directe, a partir de les set vespre, per aquesta casa, Vilassar Ràdio, i també per vilassarradio.cat i pel canal del Youtube del nostre consistori, pots seguir la plenària ordinària de l’Ajuntament de Vilassar corresponent al mes de maig.

Aquest cap de setmana arriba el festival musical Floral

Aquest dissabte, i en el marc del Festival Floral de música que se celebra, aquest cap de setmana tant al nostre municipi com a Vilassar de Dalt, es fa, a partir de les 11 del matí i a la Sala Carrau, la xerrada feminista que porta per títol Operació Bikini i que dona nom, també, al llibre del mateix nom escrit per l’actriu Julia Barceló.

Renfe licitarà obres a Arc de Triomf

Bones notícies pel que fa a la gran quantitat de vilassarencs i vilassarenques que agafen, cada dia, el Rodalies per anar a Barcelona. Renfe ha anunciat que licitarà, de manera immediata (pràcticament d’urgència) la licitació per tal que l’estació d’Arc de Triomf s’ampliï i pugui acollir trens de dos pisos que augmentarien la capacitat de la línia 1, la més usada d’Europa pel que fa a Rodalies.

Renovacions a la UE Vilassar

Al món del futbol, i a la vida, també, hi ha una màxima que resa que si una cosa funciona, no la toquis pas. Això sembla que és el que s’ha aplicat la directiva de la Unió Esportiva Vilassar. Després de la bona campanya passada, des dels despatxos blanc-i-vermells han decidit renovar el míster, Alberto AybarPeque’ i gran part del seu staff tècnic. Celebrem, també, la continuïtat del vilassarenc Andrés Díez, el segon porter que ha encaixat menys gols en aquest curs.

Entra en funcionament nou CAP a PdD

Atenció, perquè aquest dilluns entra en funcionament, a Premià de Dalt, el nou CAP. El centre d’atenció primària, batejat com a Victor Català, és un equipament de nova construcció que abraçarà població tant del propi municipi com de Premià de Mar.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç