‘Crònica’ del 18 de novembre de 2021

Campanya de la Policia Local, de control de velocitat en vies urbanes  

Atenció perquè, a partir d’avui, la Policia Local de Vilassar de Mar enceta una campanya de control de velocitat pels nostres carrers, en vies urbanes. L’objectiu és reduir els accidents de trànsit al nostre municipi. Fins a finals d’any, a més, i al marge dels controls de velocitat, s’intensificaran els controls de drogues i consum d’alcohol.

Aquest dissabte, programa especial amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants

Aquest dissabte se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants i Vilassar Ràdio, com no podia ser d’una altra manera, emetrà un programa especial de 12 del migdia a 1 de la tarda.  Una hora de ràdio en la qual els nens i nenes del Consell d’Infants de Vilassar de Mar podran expressar les seves inquietuds. A més, podrem escoltar un interessant reportatge sobre el bullying, una tertúlia i una completa entrevista amb l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot.

Aquest dijous, a les 19h, retransmissió del ple ordinari 

Avui, a les set del vespre, penúltima plenària ordinària de l’any de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Serà presencial i la podràs seguir en directe per aquesta casa, per Vilassar Ràdio, al 98.1 de la FM i també per vilassarradio.cat i el canal de Youtube del consistori. Presta atenció, perquè desgranem l’ordre del dia.

Visitem Leser Toga

La primera marca de roba esportiva vegana i sostenible feta a base de productes naturals, com les algues marines o el cotó ecològic, la tenim al Maresme. Es diu Leser Yoga i es produeix a Mataró; al Tecnocampus de la capital de la nostra comarca. En parlem amb Xènia Rosales; una emprenedora de Llavaneres que ha tirat endavant aquesta iniciativa ecològica.

Aquest diumenge, Vilassar Camina

Aquest diumenge, i per primer cop després de la pandèmia, torna un clàssic del nostre municipi. Una nova edició del Vilassar Camina, 14è memorial Josep Fancelli. Organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar cobrirà una distància de 14 quilòmetres i mig amb un recorregut apte per a tots els públics. Cal inscripció prèvia al web del PIRI

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç