“Crònica” del 18 de gener

Augmenta la població de Vilassar de Mar 

A Vilassar de Mar som, oficialment, 20.936 persones a data d’1 de gener de 2022, segons el recompte del cens oficial publicat per l’Institut d’estadística de Catalunya un cop revistats tots els padrons oficials. El nostre poble ha perdut 99 habitants durant l’any passat registrant un descens del 0.47%. Vilassar de Mar és, doncs, una de les poblacions maresmenques que perd habitants, i la que ho fa més, malgrat que la nostra comarca segueix creixent però a un ritme sensiblement inferior al d’anys enrere.

Xerrada sobre “El fantasma de la soledat”
“El fantasma de la soledat: una forma d’alliberament o un motiu d’angoixa”. Aquest és el títol de la conferència que imparteix, avui, des de les 6 de la tarda a la Sala Carrau el professor de filosofia Nemrod Carrasco. És la primera xerrada de l’any de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar que també es pot seguir per videoconferència a través de la plataforma zoom.

“Parlem de consum” tracta sobre les comissions dels comptes corrents bancaris
La secció mensual de consum de l’espai “Parlant de tot”, que compta amb la col·laboració d’Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilassar de Mar, ha tractat en la seva edició d’aquest gener sobre les comissions dels comptes corrents bancàries. Contreras ha recordat que hi ha la possibilitat de tenir comptes bancaris sense cap comissió per a certs sectors de la població i per a certs casos.

Sanció contra el jugador d’hoquei que va agredir Pau Vilaró

Ja es coneix la sanció que ha dictaminat la federació catalana d’hoquei patins contra el jugador de l’Arenys de Mar que, el passat 11 de desembre, va agredir el jugador del Club Vilassar Hoquei, Pau Vilaró, amb un stick. 10 partits li han caigut. El Club de casa nostra ha presentat un recurs davant del Comitè d’Apel.lacions, ja que considera que es tracta d’una agressió molt greu amb conseqüències per al jugador vilassarenc que encara pateix.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç