Crònica del 18 d’agost

A l’informatiu d’aquest dimecres, 18 d’agost, hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes: 

L’escriptora Nadia Ghulam: “A l’Afganistan necessitem professors i professores i no pas militars”

Aquets dies estem veient com els mitjans de comunicació de tot el món obren els seus informatius amb terribles imatges del retorn dels talibans a l’Afganistan. Volem saber-ne el perquè de la mà de l’escriptora afganesa Nadia Ghulam. En el seu llibre El secret del meu turbant, explica la seva història. Fa 15 anys va fugir del seu país i es va instal·lar a Badalona on viu. A Kabul va haver de fer-se passar pel seu germà difunt per evadir les restriccions talibans contra les dones. L’any 1991, malferida per una bomba quan li van destruir la casa en plena guerra civil afganesa, va sortir malferida amb un munt d’operacions, les seqüeles de les quals encara s’aprecien al seu rostre.

Coneixes el setè repte de l’Estiu Actiu?

Parlarem del setè repte de l’Estiu Actiu 2021 que ens proposa  l’Ajuntament de Vilassar de Mar:  Hi ha dues opcions: córrer o nadar. Com pots participar? Doncs només cal que t’hi inscriguis, emplenant el formulari disponible a l’app Vilassar de Mar.

Tot a punt per a la matriculació a l’Escola Municipal d’Adults Els Ametllers 

Al setembre es realitzarà la matriculació a l’escola Municipal d’Adults Els Ametllers. Les dates son, atenció, el 6, 7 i 8 de setembre per a les persones que hagin fet la preinscripció el juny. Cal recordar que el fet d’estar preinscrit en un curs no implica estar matriculat. A partir del 9 de setembre s’obrirà la matrícula per als no preinscrits, fins a omplir els cursos.

Campanya a Premià de Mar per informar conductors i conductores d’infraccions a l’hora d’estacionar 

L’Ajuntament de Premià de Mar està duent una campanya informativa per advertir de la seva infracció als conductors de vehicles que hagin deixat el seu cotxe mal estacionat Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç

Per a escoltar l’informatiu sencer, cliqueu en aquest enllaç