‘Crònica’ del 18-05-2023

Resum del primer debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio

A la Crònica d’avui us hem ofert un ampli resum del primer debat electoral organitzat Vilassar Ràdio, amb els alcaldables de les formacions polítiques de la nostra localitat: Marta Rovira (ERC-VdM Futur), Laura Martínez (Junts-Estimem VdM), Elena López (Babord), Isaac García-Oses (PSC), Manuela Calero (Podem), i Javier Cointe, número 2 del PP en substitució de Yolanda Laspalas, l’alcaldable, que no va poder asistir al debat. No van assistir al debat i van declinar la nostra invitació Juan Luís Valverde (Ciutadans) i  Roberto Crespo (Vox).El debat, va durar una mica més de hora i mitja i va tractar sobre cultura, educació, esports, joventut, serveis socials i sanitat. El segon debat que hem organitzat  el farem i l’emetrem en viu el dimecres 24 de maig a les 8 de la tarda al gimnàs de l’institut Pere Ribot  i tractarà sobre urbanisme, habitatge, economia, medi ambient, governació i participació.

Primera ronda d’entrevistes als i les alcaldables

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Rigoròs ordre de menys a més vots en les darreres eleccions municipals.La primera ronda se centra en Cultura, Educació, Esport, Joventut, Serveis Socials i Sanitat.

Hem emès, en aquest informatiu, el resum de l’entrevista emesa avui:

Marta Rovira, alcaldable d’ERC-VdM Futur

 El PP ha fet balanç del seu acte central de campanya  

Aquest dijous, aprofitant la presència del mercat ambulant setmanal, ha estat el dia escollit pel Partit Popular del nostre municipi per a realitzar l’acte central de campanya, amb la presència de Dolors Montserrat, actual portaveu de la formació popular al Parlament Europeu. Hem recollit la valoració que Dolors Montserrat ha fet d’aquest central de campanya