‘Crònica’ del 18.02.202

Última hora sobre l’incendi del 31 de gener

Segons ha pogut saber Vilassar Ràdio, i en exclusiva, Mossos d’Esquadra van citar, dimecres passat, com a investigats els dos titulars de la nau que va patir l’incendi, que es va declarar el passat dilluns 31 de gener, just al darrera del restaurant Don Sancho, a la cruïlla entre Via Octaviana i Maria Vidal. Ara, hauran de respondre per un presumpte delicte de defraudació i per un presumpte delicte d’incendi per imprudència greu. Estem treballant per ampliar aquesta informació.

“Parlem de consum” tracta sobre els retards de la factura de la llum

Arrenquem, avui, parlant del rebut de la llum. I és que en les darreres setmanes l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilassar de Mar ha gestionat un gran nombre de queixes de persones a les quals durant molt de temps no se’ls ha cobrat el rebut de la llum i sel’s hi acumulaven els quilowatts gastats sense poder-los pagar. No saben si podran fraccionar els pagaments o se’ls cobrarà tot de cop. L’expedient sancionador que ha obert la Generalitat a Endesa inclou una obligació de procediment, que exigeix dividir el deute en el mateix nombre de mesos que s’ha acumulat. Oriol Contreras, responsable de l’OMIC ha subratllat que el termini de temps per poder pagar les factures hauria de ser més ampli

Projecció de “Retrato de una mujer en llamas”

Demà passat, diumenge, 6 de la tarda la Sala Carrau acollirà la projecció de la pel·lícula “Retrato de una mujer en llamas”, dirigida per Céline Sciamma. Narra la història d’amor lèsbic al segle 18. L’aforament de la Sala, per acollir aquest acte, serà com a màxim del 70%.Organitza Plataforma Cinema VdM

Targeta Bus 65

Si tens més de 65 anys, i estàs empadronat o empadronada a Vilassar de Mar, recorda que pots sol·licitar la Targeta Bus 65 per utilitzar, de manera gratuïta, els autobusos interurbans de les línies C13 (la del nostre municipi) i C16 (la de Cabrera de Mar) de l’empresa Casas. Es pot fer la petició tant de manera telemàtica com presencial; això sí, demanant cita a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Xerrada sobre el Barça i Catalunya

“Barça i Catalunya, els orígens de la simbiosi”. Aquest és el títol de la xerrada que se celebrarà, demà, a partir de les set de la tarda a Can Bisa, organitzada per la Penya Barcelonista de Vilassar de Mar. Els periodistes Frederic Porta i Salva Torres faran passar una estona agradable tant a socis i sòcies de l’entitat com a la resta de públic que s’hi vulgui acostar. Aquest és un dels molts actes que fan en el marc del 50è aniversari de la Penya Barcelonista Vilassar de Mar.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç