Crònica del 17 de setembre

Demà, el públic ja podrà tornar als pavellons i camps de futbol municipals A partir de demà, i a petició de les entitats esportives usuàries dels pavellons esportius i camps de futbol municipals, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha decidit permetre, atenció, l’accés del públic, tant a partits com a entrenaments. El regidor d’Esports, Jordi Tàpies, ha explicat que la prohibició, vigent fins avui, es derivava de la normativa establerta pel Procicat. Repassem el què es podrà fer i el que no, aforaments i protocol. Recordem que la passada temporada es va permetre l’accés al públic al camp de futbol Xevi Ramon i als pavellons, pero no al camp de futbol annex.

Avui, campanya de vacunació contra el coronavirus, sense cita prèvia, al CAP Doctor Masriera 

Has de saber que, des de la Regió Metropolitana Nord, en la qual estem integrats nosaltres, s’anima els adolescents, i a la gent en general, a vacunar-se sense cita. Així, pren nota si encara no has rebut el vaccí contra el coronavirus. Avui, i al CAP Doctor Masriera de Vilassar de Mar, en horari de tres de la tarda a set del vespre, pots presentar-te encara que no tinguis cita. Recorda que els nois i noies de 12 a 15 anys han d’anar acompanyats, si o si, de pares, mares i tutors legals. Només has de dur la targeta sanitària i posar-te a la cua.

Demà, presentació a la Biblioteca del darrer llibre pòstum de l’exministre socialista vilassarenc Ernest Lluch 

El PSC organitza, demà, a 2/4 de 12 del migdia al jardí de la Biblioteca la presentació del llibre “Romà i Rossell, el primer de tots” de l’exministre vilassarenc Ernest Lluch. L’obra  recull els seus treballs la vida i el pensament de Francesc Romà i Rossell.

El sector turístic maresmenc es recupera gràcies als estiuejants catalans  

El sector turístic del Maresme ha repuntat, aquest mes d’agost, amb 1milió 400.000 pernoctacions a la nostra comarca. Tot i que el turista català segueix sent el predominant, l’estranger s’ha enfilat fins el 30,5% de l’ocupació gràcies, sobretot, als estiuejants francesos.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç