‘Crònica’ del 17 de gener

Nou Pla Local de Joventut

Vilassar de Mar ja Pla Local Joventut. Un pla de llarga durada ja que tindrà vigència durant els propers 4 anys. Fins al 2026. Es va aprovar en el Ple municipal del passat mes de novembre amb la unanimitat de tots els grups municipals i determinarà les polítiques de joventut al nostre municipi fins al 2026. Un pla estructurat en 4 eixos: transversalitat, emancipació, benestar i salut i participació social

Programa de suport emocional per la covid-19 

Ja ha acabat el Programa de Suport Emocional per la Covid-19 que va engegar l’Ajuntament de Vilassar de Mar per tal de brindar ajuda i suport a aquells vilassarencs i vilassarenques que ho estaven passant malament per culpa del coronavirus. La metgessa i coach Camino Calvo, que està avui amb nosaltres, ha estat l’encarregada de fer l’acompanyament. 12 persones ateses satisfactòriament i moltes hores de dedicació.

Alberg covid-19 a Cabrera de Mar 
Ha obert, a Cabrera de Mar, l’únic alberg de Catalunya que, actualment, ofereix les seves instal·lacions per a totes aquelles persones que no tinguin un lloc per confinar-se. Un alberg Covid-19 que ja va funcionar aquest estiu i que, ara, ha tornat a obrir portes per culpa de la intensitat de la sisena onada de coronavirus que estem patint. Actualment dona cobertura a 17 persones i està preparat per atendre’n 50. Ens ho explica, amb tot detall, Maria jesús García, tècnica referent de la Creu Roja de Vilassar de Mar.

UE Vilassar-Figueres

La UE Vilassar ha començat l’any com un tret. Ni l’aturada per les vacances de Nadal, primer, ni els positius del Vilafranca que van obligar a suspendre el matx de la setmana anterior, han estat obstacle per tal que els homes de Peque s’imposessin, ahir al Xevi Ramon, al Figueres per la mínima 1 gol a zero

Oriol Garcia Ferrer, nou cap de colla dels Capgrossos de Mataró

Pel que fa a la nostra informació comarcal, avui farem pinya i ens posarem la camisa blava amb Oriol Garcia Ferrer. En Ferru ha estat escollit nou cap de colla dels Capgrossos de Mataró. Està molt il·lusionat amb aquesta nova etapa, ara l’escoltarem, que s’obre amb la seva elecció i amb l’elecció del nou equip tècnic del qual forma part.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç