Crònica del 16 de setembre

Aquest divendres, campanya de vacunació contra el coronavirus, sense cita prèvia, al CAP Doctor Masriera 

Has de saber que, des de la Regió Metropolitana Nord, en la qual estem integrats nosaltres, s’anima els adolescents, i a la gent en general, a vacunar-se sense cita. Així, pren nota si encara no has rebut el vaccí contra el coronavirus. Demà, i al CAP Doctor Masriera de Vilassar de Mar, en horari de tres de la tarda a set del vespre, pots presentar-te encara que no tinguis cita. Recorda que els nois i noies de 12 a 15 anys han d’anar acompanyats, si o si, de pares, mares i tutors legals. Només has de dur la targeta sanitària i posar-te a la cua.

Vols fer un escape room a Vilassar de Mar?  

Són obertes ja a l’app VdM les inscripcions per l’escape room que la Regidoria de Joventut farà el proper 24 de setembre, a les 17 hores, a Can Jorba.

L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar escalfa motors 

L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar ja ho té tot a punt per arrencar un nou cicle de conferències a partir del proper mes. El mes d’octubre, encaren un trimestre, com sempre, farcit de persones conferenciants àmpliament reconeguts en els seus àmbits professionals i amb una gran capacitat comunicativa. Com sempre, en el full de ruta de l’Aula medi ambient, història, comunicació, literatura i la justícia.

Consulta l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament previst per avui  

La primera sessió plenària ordinària després de les vacances, corresponent al mes de setembre, se celebrarà , avui, a les 19 hores, de manera telemàtica, a través de videoconferència. Recorda que la pots seguir per aquesta emissora, per Vilassar Ràdio, al 98.1 de la FM i també per Vilassarradio.cat. Una altra manera de seguir el ple és a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. 

Coneixem la maresmenca Manina Martínez, la sisena dona més ràpida del món en els 800 metres en el darrer Mundial Sub’20 de Kenya

Avui ens acompanya, en la nostra pàgina esportiva, la sisena millor atleta del món en els 800 femenins. És la mataronina Marina Martínez, que als seus 19 anys, ha triomfat en els recents Mundials Sub’21 disputats a Kenya aquest estiu.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç