‘Crònica’ del 16 de desembre

Festa solidària a favor de la Marató de TV3

Falten poques hores per a la 30ena edició de la Marató de TV3 que, enguany, es dedica a les malalties mentals. Un cop més, Vilassar de Mar demostrarà la seva solidaritat amb una gran festa, aquest diumenge, de 10 del matí a 2 de la tarda al Veral de l’Ocata. Organitzen l’associació de Festes del Veral, amb el suport de Patronat Parroquial, el GOVI, les escoles del nostre municipi, Enric Nedddermann, la Tropa Teatre i Vilassar Ràdio. Hi haurà tómbola , joguines, tallers infantils, mercat de segona mà, plantes, xocolatada… En parlarem tot seguit amb Marta Monràs, una de les organitzadores.

Màgia solidària a favor de la Marató de TV3  

Màgic Grup Maresme organitza per aquest dissabte un espectacle de màgia a favor de la Marató de TV3. Es farpa a la Sala Carrau a partir de les 6 de la tarda.

Campanya de nadal de Vilassar Comerç

Tenim les dates nadalenques al damunt. I, per tant, volem conèixer, de primera mà, la gran quantitat d’activitats i propostes que neixen de Vilassar Comerç, l’associació de botiguers i botigueres del nostre municipi que vetllen pel desenvolupament del comerç local. Una gran novetat destaca. A partir de demà, torna al tradicional Trenet de Nadal. Enguany és solidari i tindrà la seva base al carrer Picasso.

Concert de Nadal de la Coral Englantina

La Coral Englantina oferirà el seu tradicional concert de Nadal, gratuït, aquest diumenge a les 6 de la tarda a l’església de Vilassar de Mar. Avui serà amb nosaltres Feliu Novell per parlar-nos d’aquest concert

El Vaixell d’Open Arms, a Badalona 

Vols saber com és el Vaixell de l’ONG Open Arms? El vols trepitjar? Atenció, perquè fins diumenge, pots visitar al Port de Badalona el veler Astral. Les reserves de grups es formalitzen en el correu electrònic education@openarms.es 15 persones com a màxim.

Properes actuacions de la Coral La Nota de Mataró 

I seguirem en la nostra secció comarcal, per explicar-te que La Coral La Nota oferirà un concert de nadal, també aquest diumenge, a les 12 del migdia a l’ermita de Sant Simó de Mataró. Àlex Gelada estarà amb nosaltres per parlar-nos sobre aquesta cita musical que estan preparant.

Podeu escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç