Aquesta setmana, inici de les obres de remodelació provisional de l’Ateneu
Per la Festa Major tindrem Ateneu. I no diem nou Ateneu; sinó inversió profunda en seguretat i adequació. Perquè l’Ajuntament de Vilassar de Mar comença, aquesta mateixa setmana, la remodelació provisional de l’espai amb vistes a obrir-lo el mes de juny. S’adequarà a la normativa i s’ha treballat, segons el consistori, de manera consensuada amb les diferents entitats culturals. Després es tancarà l’equipament, i s’atacarà la reforma integral. Ja podrem parlar, aleshores si, de Nou Ateneu. Ara bé, aquest projecte del Gran Ateneu restarà en mans del nou Govern sorgit de les urnes del proper 28 de maig
Avís per fortes ventades
Atenció. El servei meteorològic del Consell Comarcal del Maresme, ha activat un avís per fortes ventades de component oest i nord-oest per avui i demà. S’espera que les ratxes de vent, avui, arribin als 70 Km/h en bona part de la comarca. Per demà poden arribar als 80 km/h des de les 4 de la matinada i fins les 9 del vespre
Obert el termini per presentar propostes a Pressupostos Participatius
Des d’avui fins el 31 de març vilassarencs i vilassarenques podrem decidir en què volem que es destinin els 300.000 euros de l’erari públic que l’Ajuntament de Vilassar de Mar posa a disposició de la ciutadania en el marc dels Pressupostos Participatius 2022-2023. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcaran les propostes que hi hauran d’estar vinculades
UE Vilassar-Grama B
Doncs sí. Sembla que l’anunciada remuntada de la Unió Esportiva Vilassar va de debò. Fent bona la dita d’any nou; vida nova: els de Peque es van imposar, ahir, a Can Peixauet a la Grama B per la mínima: victòria per 1 gol a 2. Primer triomf per als blanc-i-vermells en un 2023 acabat d’estrenar i en el qual encara no han perdut. La setmana vinent visita el Tona el Xevi Ramon
Visitem l’obrador qbols.cat, de cuina vegana i saludable, per emportar
Dona, maresmenca, empresària i bandera de la cuina vegana i saludable. Si poséssim en una recepta tots aquests ingredients, i els barregéssim, ens apareixeria la Núria Lladó. Des del seu obrador de Cabrils, pilota la seva empresa qbols.cat. Fa i dissenya càterings a mida, imparteix tallers i demostra, encàrrec rere encàrrec, que la seva cuina, matrimoni entre el Mediterrani i l’Orient, pot ser, també, deliciosa. Ara mateix,hem tastat amb ella les seves especialitats.