Crònica del 15 d’octubre

Oberta la inscripció per a la Fira de Nadal 

Vols participar a la tradicional Fira de Nadal de Vilassar de Mar? L’Ajuntament del nostre municipi està organitzant la cita que se celebrarà, l’11 i 12 de desembre, a la plaça  Josep Tarradellas. Pren nota. Tens temps per fer les Inscripcions fins al 30 de novembre.

Es necessiten 60 voluntaris per a dur a terme el Gran Recapte dels Aliments a Vilassar de Mar

Els propers 19 i 20 de novembre, atenció, torna el Gran Recapte dels Aliments a les grans superfícies i, també (i aquesta és la gran novetat d’enguany) a botigues de barri; sempre d’alimentació; és clar. Per conèixer la campanya solidària, des de dins, ens acompanya el delegat al Maresme del Banc dels Aliments, Cesareo Villagrá. Amb ell repassarem previsions, dades i quilos recaptats en els darrers anys. La modalitat d’enguany segueix amb les recaptacions monetàries que es va instaurar l’any passat provocada per la derivada de la pandèmia. De moment, crida al voluntariat maresmencs. Es necessiten 60 a Vilassar de Mar i 900 persones a la nostra comarca.

Actes del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Com sempre, Vilassar Ràdio, sortirà al carrer per realitzar un programa especial, en directe, de més de 3 hores de durada. I és que es tracta de lluitar contra aquesta xacra social. És per això que Vilassar de Mar ha organitzat una quinzena d’activitats proposades per l’Ajuntament i per entitats com Viladona i l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar. Cinema, contes, tallers, titelles, parades informatives o l’estrena del Punt d’Interès Feminista de la Biblioteca són una mostra de l’ampli ventall d’activitats pensat per arribar a tots els públics.

Finalitza l’ampliació temporal de terrasses als bars i restaurants i es recupera la taxa d’ocupació de via pública

A partir de l’1 de gener de 2022, els bars i restaurants de Vilassar de Mar tornaran a les condicions d’abans de la pandèmia respecte les terrasses, és a dir, es tornarà a l’espai d’ocupació que tenien concedit per llicència i es recuperarà la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires, suspesa des del març del 2020. L’Ajuntament ja ha enviat les notificacions als restauradors per informar-los. Per tant, finalitza l’ampliació temporal de terrasses i es recupera la taxa d’ocupació de la via pública.

27ena. edició dels Premis Butaca 

Mataró es vesteix, avui, de gala. I és que la capital del Maresme acull la 27ena edició dels Premis Butaca; la primera en la qual es recupera la presencialitat després de la pandèmia. Uns premis que són els que més il·lusió fan a la gent del teatre ja els emet, directament, el públic. La cita? Al Teatre Monumental de Mataró.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç