‘Crònica’ del 15 de desembre

Campanya de vacunació contra el coronavirus adreçada a infants de 5 a 11 anys

Avui es dona el tret de sortida a la vacunació dels infants de 5 a 11 anys contra el coronavirus. Dosis, de Pfizer, que inclou una tercera part dels vaccins que s’inoculen a la població adulta. Entre una dosi i l’altra hauran de passar vuit setmanes Més de 60.000 (61.151) nens i nenes catalans ja tenen cita prèvia. Els punts de vacunació més propers a Vilassar de Mar són l’Hospital de Sant Jaume de Mataró, a partir d’avui, i la Sala de Plens de l’Ajuntament de Premià de Dalt; a partir de demà. En aquest informatiu t’explicarem com i on es pot demanar hora.

Bústies dels Reis de l’Orient
Atenció a tots els nens i nenes de Vilassar de Mar. Els Reis de l’Orient han informat a Vilassar Ràdio que ja han desplegat les bústies reials al nostre municipi per recollir les cartes. Estan, fins al 5 de gener, a la Biblioteca, al Mercat Municipal, al Museu Monjo i a la ludoteca Tucutuc.

Spirit OFF: neix la primera ginebra inspirada en el Maresme

No és cap secret que al Maresme hi tenim de tot. I, ara, també disposem d’una ginebra inspirada en la nostra comarca. De la mà de la cervesera, especialitat artesanes, Sant Roch Brewing, amb base operativa a Malgrat de Mar, presenten Spirit off. Ginebra seca, amb toc dolç i amb l’aranyó com a base. 4 destil·lacions i set botànics entren en aquesta, nova i única, ginebra maresmenca. A més, aquesta empresa de Malgrat de Mar, amb les seves cerveses artesanes, tanquen un 2021 espectacular. Dos ors i dues plates en els més prestigiosos concursos internacional

Punt per ajudar a descarregar-se el certificat covid-19

El nostre consistori ha obert un punt per ajudar, sobretot la gent gran, a descarregar-se el certificat covid-19. Els residents de Vilassar de Mar poden dirigir-se a l’Espai Cultural Can Bisa, al carrer Montserrat, 8, fins al dijous 23 de desembre.

Mesures per a la reducció de la població de coloms a Premià de Mar

Mirar de reduir la població de coloms és l’objectiu de l’Ajuntament de Premià de Mar que està instal·lant, aquests dies, dispensadors de pinso anticonceptiu en tres places del municipi. Des del consistori premianenc recorden que no és permès alimentar animals en la via pública sota pena d’una multa econòmica que pot arribar als 400 euros. En 10 mesos confien a fer una primera avaluació.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç