‘Crònica’ del 14.03.2022

Fa dos anys de l’esclat de la pandèmia del coronavirus

Tal dia com avui, de 2020, tothom es tancava a casa per complir amb l’estat d’alarma que decretava l’executiu de Pedro Sánchez. La pandèmia del coronavirus començava a fer estralls i el degoteig de morts per la SARS COV 2 es multiplicava dia a dia. Eren moments de mascareta, guants i gel. Eren moments d’anar comprar paper de vàter i farina. Era moment d’encaixar, a les nostres llars, feina i fills. Vilassar Ràdio va exhibir múscul informatiu que es van traduir en dos dels premis de comunicació més prestigiosos de Catalunya.

Can Jorba estrena espai informatiu sobre salut, sexualitat i afectivitat
Durant aquest mes de març, l’Espai Jove de Can Jorba estrena un espai informatiu sobre salut, sexualitat i afectivitat. Les persones dinamitzadores, en l’horari de funcionament de Can Jorba (de dilluns a divendres de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre) estaran disponibles per resoldre dubtes. Tot gratuït.

Pessebristes de VdM renoven presidència i preparen noves activitats

L’associació de Pessebristes de Vilassar de Mar ha renovat la presidència de l’entitat. Des d’ara el nou president és Xavier Llibre, Andreu Serra continua sent el secretari i Josep Rivas n’és el tresorer. En aquesta nota etapa que s’ha iniciat a l’entitat, estan treballant en la realització de noves activitats. Tenen la intenció de realitzar dues trobades i han organitzat un curs d’impressió en 3D i un de manualitats

Escola l’informatiu sencer en aquest enllaç