‘Crònica’ del 14.01.2021

Protocols d’accés del públic del públic vigents a les instal·lacions esportives

Donada l’actual situació sanitària, l’Ajuntament de Vilassar de Mar explica i detalla quins són els protocols d’accés de públic, marcats pel Procicat, a les diferents instal·lacions esportives del nostre poble. T’expliquem per on hauran d’entrar públic i jugadors i jugadores tant als dos pavellons de Vilassar de Mar, el Paco Martin i la Bòbila, com als dos camps de futbol de la Unió Esportiva. Aforaments al 70% en tots els casos.

Alberg covid 19 a Cabrera 

Aquesta setmana ha obert, a Cabrera de Mar, l’únic alberg de Catalunya que, actualment, ofereix les seves instal·lacions per a totes aquelles persones que no tinguin un lloc per confinar-se. Un alberg Covid-19 que ja va funcionar aquest estiu i que, ara, ha tornat a obrir portes per culpa de la intensitat de la sisena onada de coronavirus que estem patint. Actualment dona cobertura a 17 persones i està preparat per atendre’n 50. En parlem amb Maria Jesús García, tècnica referent de la Creu Roja de Vilassar de Mar.

Antoni Iniesta exposa a Vilassar de Mar

El pintor Antoni Iniesta Martínez, d’Arenys de Mar, presenta la seva exposició “Marines i Pintades” , fins demà passat a la Sala Anna Maragda Art, ubicada a Original, Espai d’Artesans, a la plaça de l’Era, 4. La mostra està formada per 25 obres

Edició especial de “Advice for the young at heart” dedicat al funk

El nostre programa musical de cap de setmana Advice for the young at heart, dirigit i presentat per Txema Lasaga, prepara, per demà i diumenge, un especial dedicat al món del funk. El pots escoltar, dissabte de 10 a 11 del matí, i el diumenge, de 8 a 9 del vespre.

Aquest dissabte a les 12h, retransmissió de l’encesa de torres, talaies i talaiots de la Mediterrània pels drets humans

Que la vilassarenca Torre d’en Nadal esdevingui un far d’esperança per a totes les persones migrants que perden la vida a la Mediterrània tot cercant un futur millor. Aquest és l’objectiu de l’acte que es fa, aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia a la plaça de Pau Vila. Als peus de la Torre. Per primer cop, Vilassar de Mar se suma a aquesta proposta solidària. Avui ens fa costat Jos Petit, representant del GoVi, una de les entitats que orquestren l’acte juntament amb el Centre d’Estudis Vilassarencs, la Creu Roja de casa nostra, l’Aula d’Extensió Universitària, els Mansuets de foc i el nostre consistori.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç