Crònica del 13 d’octubre

El Centre Cívic del Passeig obrirà la segona quinzena d’aquest mes

Segurament, i tal i com anuncia als nostres micròfons Josep Rivas, secretari del Centre Cívic de Vilassar de Mar, a partir de la segona quinzena d’aquest mes, d’octubre, aquest espai comenci, poc a poc, a recuperar les activitats; la seva normalitat. Atenció perquè hi ha novetats que cal saber. S’haurà d’entrar per el Pati del Cumu de les Noies, la porta principal de la NII RESTARÀ TANCADA, i saber també que el bar no serà operatiu. Això sí, el Cívic, com no podia ser d’una altra manera, observarà totes les mesures dictades pel Procicat

Bones notícies per als consumidors i consumidores: les garanties dels aparells passaran de dos a tres anys  L’advocat Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, l’oficina Municipal d’Informació al Consumidor, explica que a partir del proper gener entrarà en vigor una nova normativa de la Unió Europea. En virtut de la qual aquells bens que comprem passaran a tenir una garantia obligatòria de dos a tres anys. Hem detallat els aspectes més importants d’aquesta directiva d’obligat compliment que reforça, de retruc, el respecte de la Unió vers la sostenibilitat del medi ambient.

Primera victòria fora de casa de la Unió Esportiva Vilassar de Mar

Aquest cap de setmana, la UE rebrà, al Xevi Ramon, la Gramenet buscant, atenció, la tercera victòria consecutiva; que ara recordarem. Els homes de Peque sembla que han trobat la fórmula i els blanc-i-vermells han sumat sis punts consecutius en les dues últimes jornades. La darrera? Diumenge passat a Ca n’Anglada, guanyant per la mínima (0-1) al Centre Parroquial Sant Cristòbal. Primer triomf del curs fora de casa.

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç