‘Crònica’ del 13 de gener

Encesa de torres, talaies i talaiots de la Mediterrània pels drets humans

Que la vilassarenca Torre d’en Nadal esdevingui un far d’esperança per a totes les persones migrants que perden la vida a la Mediterrània tot cercant un futur millor. Aquest és l’objectiu de l’acte que es fa, aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia a la plaça de Pau Vila. Als peus de la Torre. Per primer cop, Vilassar de Mar se suma a aquesta proposta solidària. Avui ens fa costat Jos Petit, representant del GOVI, una de les entitats que orquestren l’acte juntament amb el Centre d’Estudis Vilassarencs, la Creu Roja de casa nostra, l’Aula d’Extensió Universitària, els Mansuets de foc i el nostre consistori.

Baixada de l’atur, al desembre 

2021 va ser any positiu pel que fa a la reducció de l’atur. Segons les dades de desembre, a Vilassar de Mar hi ha, actualment, 715 persones buscant feina, 7 menys que al novembre. En la comparativa anual, en el nostre municipi, observem com hi ha 219 aturats menys que el desembre de l’any anterior, de 2020. Un satisfactori, atenció, 23’45 % menys. La taxa d’atur local és del 7’27 %.

Taller de Manga

Avui, a les 6 de la tarda, a Can Jorba, i organitzat per la Regidoria de Joventut, taller de manga gratuït per a persones d’entre 12 i 25 anys. Un taller pel qual, per cert, cal inscripció prèvia i impartit per la il·lustradora i artista Olga Artigas.

A Vilassar de Dalt, onada de petits incendis provocats

Des del passat mes d’octubre s’ha registrat, i s’està registrant (de fet) a Vilassar de Dalt una onada de petits incendis provocats. Són, de moment, un total de 12. La Policia Local del nostre municipi veí demana la col·laboració ciutadana per detenir el o els responsables d’aquests actes, de moment (i esperem que no vagin a més) vandàlics.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç