‘Crònica’ del 13 de desembre

Resultat de les votacions de Pressupostos Participatius 

Voreres segures i adaptades, pel que fa a Inversions i Inclusió dels Infants amb Trastorn d’Espectre Autista en el capítol referent als Serveis han estat els dos projectes dels Pressupostos Participatius més votats en l’edició de 2021. Un total de 1.299 vilassarencs i vilassarenques amb dret a vot, el que representa el 7,24% del cens, van decidir, doncs, en què gastar els 150.000 euros de l’erari municipal que l’Ajuntament de Vilassar de Mar posa a disposició de la ciutadania en la cinquena edició d’aquesta proposta democràtica participativa.

Com descarregar-se el certificat digital covid-19

Et fas un embolic a l’hora de descarregar el certificat digital de la Covid-19? Ho has provat un munt de vegades i no te’n surts? No pateixis. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert un punt per ajudar, sobretot la gent gran, a descarregar-se el certificat covid-19. Els residents de Vilassar de Mar poden dirigir-se a l’Espai Cultural Can Bisa, al carrer Montserrat, 8, i demanar-ho. D’aquesta manera, es busca alliberar al CAP d’aquesta funció. El punt funciona fins el proper dijous 23 de desembre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Campanya de nadal de Vilassar Comerç

Tenim les dates nadalenques al damunt. I, per tant, volem conèixer, de primera mà, la gran quantitat d’activitats i propostes que neixen de Vilassar Comerç, l’associació de botiguers i botigueres del nostre municipi que vetllen pel desenvolupament del comerç local. Una gran novetat destaca. A partir d’aquest divendres, torna al tradicional Trenet de Nadal. Enguany és solidari i tindrà la seva base al carrer Picasso.

Brutal agressió a un jugador del Club Vilassar Hoquei

Nas i pòmul trencat. Avui l’operen. Pau Vilaró, jugador del Club Vilassar Hoquei, va patir una brutal agressió, amb l’stick d’un contrari, en els instants finals del matx corresponent a la Tercera Catalana que jugava, aquest dissabte, el club del nostre municipi, a Arenys, contra el Club Arenys de Mar. Partit suspès quan els de casa nostra guanyaven per 2 a 6. Escoltarem el president de l’entitat de Vilassar de Mar, Gerard Parés, que farà tot el possible per tal que l’agressor no pugui tornar a jugar mai més.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç