‘Crònica’ del 13.06.2022

Ajudes per l’escolarització i menjador
Des d’avui i fins al  8 de juliol hi ha temps per demanar ajudes tant per a l’escolarització com per al menjador a l’Escola Bressol Municipal. Nens i nenes de zero a 3 anys. Les sol·licituds? S’han de recollir i presentar a l’edifici de l’avinguda Eduard Ferrés. Es podrà sol·licitar ajut econòmic per l’import d’escolarització i menjador i casal d’estiu de l’alumnat de l’Escola Bressol Municipal d’Infantil 1 i lactants i del menjador i serveis complementaris d’acollida, permanència i casal d’estiu d’Infantil 2.

Escollida la nova junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran del Cívic del Passeig
Després de l’assemblea extraordinària que es va fer ahir, ja hi ha nova junta de l’Associació Cívica i Social de la Gent Gran. Finalment, es va presentar a la ronda final de votacions, que no van caldre fer-se perquè només es va presentar una llista: la proposta encapçalada per Joan Ferrés. Ara el saludarem. I ens explicarà quins són els eixos principals de la seva línia: recuperar activitats, i, en especial, les excursions.

Acte organitzat per ERC sobre el futur de l’N-II
Què en farem de la N-II. La formació vilassarenca d’ERC planteja, per aquest dimecres, a partir de dos quarts de set de la tarda, un debat profund sobre mobilitat. Una oportunitat, doncs, amb ponents de luxe per descobrir, tant els projectes que s’han de començar a executar ja de manera immediata, com les diferents sensibilitats que comporta la possibilitat de convertir aquesta artèria en un, com diu la presidenta de la secció local d’ERC, Marta Rovira, un carrer més.

Lliurament dels diplomes del projecte Horitzó
Com cada any per aquestes dates, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha donat els diplomes als participants del projecte Horitzó. Amb una valoració, a més, molt positiva. Es tracta d’una iniciativa del nostre consistori que pretén lluitar contra l’absentisme escolar i estimular els i les joves en els seus interessos futurs. Tant laborals com professionals.