‘Crònica’ del 13.05.2022

Des del 15 de maig, es torna activar la zona verda,  espai d’aparcament gratuït exclusiu per a veïns i veïnes de Vilassar de Mar i assimilats

Des d’aquest diumenge es torna a activar la zona verda; que és l’espai d’aparcament gratuït exclusiu per a veïns i veïnes de Vilassar de Mar i assimilats, per a l’època d’estiu. L’objectiu és el de facilitar l’aparcament en àrees d’especial concurrència en la temporada estival. Enguany el distintiu vàlid per poder estacionar-hi és el que té com a data 2023, any de finalització de la validesa. La zona verda per a veïns i assimilats funciona dissabtes, diumenges i dies festius, de 10 a 20 h i conclou el 15 de setembre.

Des del 16 de maig, obres de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin

A partir del proper dilluns 16 de maig, comença l’obra de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin. Els objectius de les feines que s’hi faran són Garantir una major i millor salubritat, estanquitat i eficiència energètica al recinte. Per tant, l’actuació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se centrarà en substituir la coberta de la pista principal del pavelló i acabar així amb les contínues filtracions i humitats que es produeixen en dies de pluja. Han de durar cinc mesos.

Aquest dissabte, Nit de Museus

Torna, i és una molt bona notícia, a Vilassar de Mar la Nit dels Museus. Un munt d’actes pensats perquè totes les persones puguin gaudir de l’art, des de diferents perspectives, i, perquè no dir-ho, animar-se a treure el talent que portem dins. La tècnica de Cultura del Museu Municipal de Vilassar de Mar, Elisenda Curià, ens anima a degustar un menú d’allò més complet. Aquest dissabte, i en diferents indrets del nostre municipi.

Xerrada organitzada per ERC sobre els reptes del català

ERC organitza, per al proper dimarts 17 de maig i a la Biblioteca, la xerrada ‘Afrontem els reptes del català’. La impartirà, sempre des d’una òptica participativa i de debat, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Vila Moreno. Marta Rovira, presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar, ens dona més detalls de la conferència.

10è. aniversari del Casal Atzari

El Casal Popular Atzari, ubicat al passeig dels Pins de Vilassar de Mar, segueix celebrant el seu desè aniversari. Aquest dissabte, i al pati de Can Bisa, un munt de propostes que repassarem tot seguit.

Cabrils, Vila del Llibre, del 13 al 15 de maig

La Xarxa de Viles del Llibre segueix ampliant horitzons durant el 2022 i s’instal·larà a Cabrils els dies 13, 14 i 15 de maig. La vila maresmenca serà el punt neuràlgic de la literatura reivindicativa, centrada en aquesta edició en el feminisme, amb un programa on el 90% de les propostes estan protagonitzades per dones creadores del Maresme i la resta de Catalunya. En parlarem detalladament en la recta final d’aquest informatiu.

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç