‘Crònica’ del 12-05-2023

Inici de la canpanya electoral 

Amb vuit formacions polítiques a la graella de sortida, Vilassar de Mar ha encetat, aquesta mitjanit, la campanya electoral que acabarà el proper diumenge 28 de maig. A poques hores de l’inici de la cursa, hem volgut parlar amb totes les persones candidates a l’alcaldia del nostre municipi. Tots i totes ens han fet una valoració de l’inici de campanya. Han destacat quins seran els temes claus en els propers quinze 15 dies i, també, quina zona de Vilassar de Mar serà o podria ser àrbitre de l’escomesa electoral. Dos apunts. Vox ha declinat amablement la nostra invitació. En tant que ràdio municipal volem donar veu a tothom. La Policia Local ha destacat una nit sense incidents remarcables

Primera ronda d’entrevistes als i les alcaldables

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Rigorós ordre de menys a més vots en les darreres eleccions muncipals. La primera ronda se centra en Cultura, Educació, Esport, Joventut, Serveis Socials i Sanitat.

Hem emès, en aquest informatiu, el resum de les entrevistes emeses avui, a dos alcaldables:

Yolanda Laspalas, alcaldable del PP:

Manuela Calero, alcaldable de Podem:

A partir de dilluns 15 de maig, continuarem amb el resum de la ronda d’entrevistes, que emetrem, de dilluns a divendres, amb la resta d’alcaldables. Vox ha declinat la nostra invitació a la nostra ronda d’entrevistes als alcaldables.