‘Crònica’ del 12.05.2022

Obra de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin

A partir del proper dilluns 16 de maig, comença l’obra de substitució de la coberta de la pista principal del pavelló d’esports municipal Paco Martin. Els objectius de les feines que s’hi faran són Garantir una major i millor salubritat, estanquitat i eficiència energètica al recinte. Per tant, l’actuació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar se centrarà en substituir la coberta de la pista principal del pavelló i acabar així amb les contínues filtracions i humitats que es produeixen en dies de pluja. Han de durar cinc mesos.

Xerrada organitzada per ERC sobre els reptes del català 
ERC organitza, per al proper dimarts 17 de maig i a la Biblioteca, la xerrada ‘Afrontem els reptes del català’. La impartirà, sempre des d’una òptica participativa i de debat, el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Francesc Xavier Vila Moreno. Marta Rovira, presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar, ens dona més detalls de la conferència.

Jornada sobre el transtorn del TEA

Saps què és el Trastorn de l’espectre de l’autisme? Coneixes el perfil femení d’aquest diagnòstic? Per saber-ne més, ja són obertes les inscripcions per la Jornada sobre el Trastorn del TEA en dones que es farà el proper 28 de maig a la Sala Carrau. Les professionals de Somnis Psicologia, de Vilassar de Mar, organitzen aquesta jornada

Desè aniversari del Casal Popular Atzari

El Casal Popular Atzari, ubicat al passeig dels Pins de Vilassar de Mar, segueix celebrant el seu desè aniversari. Aquest dissabte, i al pati de Can Bisa, un munt de propostes que repassarem tot seguit.

Mataró recupera la figura del Sereno

Mataró recuperarà, aquest estiu, la figura del sereno. La funció d’aquests vigilants nocturns serà reforçar la seguretat a la capital del Maresme. S’hi destinaran un total de 12 agents que oferiran atencions i acompanyaments a qui ho necessiti.

Cabrils, Vila del Llibre, del 13 al 15 de maig

La Xarxa de Viles del Llibre segueix ampliant horitzons durant el 2022 i s’instal·larà a Cabrils els dies 13, 14 i 15 de maig. La vila maresmenca serà el punt neuràlgic de la literatura reivindicativa, centrada en aquesta edició en el feminisme, amb un programa on el 90% de les propostes estan protagonitzades per dones creadores del Maresme i la resta de Catalunya.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç