‘Crònica’ del 11.05.2022

Assemblea d’alumnes del Pérez Sala

L’Assemblea d’Alumnes de l’escola degana de Vilassar de Mar, el Pérez Sala, han vingut a la ràdio per explicar-nos que volen fer una revolució. I així ho han batejat. Són alumnes de 5è i 6è que aposten per tal que els Parcs Infantils de Vilassar siguin aptes per a tothom. També, és clar, per a nens i nenes amb mobilitat reduïda. Ho han explicat en una entrevista a l’espai “Parlant de tot”.

Presentació de “Distància infinita”

El jardí de la Biblioteca acull aquest avui, a partir de les 7 del vespre la presentació del recull de relats “Distància infinita” de Ramon Almirall. La presentació de l’obra corre a càrrec de l’escriptora vilassarenca Eulàlia Armengol, que conversarà amb l’autor.

Cursa infantil adaptada, aquest dissabte

Vilassar de Mar celebrarà, el proper dissabte 4 de juny la primera cursa infantil adaptada. Els nens i nenes amb dificultats motrius i intel·lectuals s’aplegaran, a partir de les 10 del matí, a l’avinguda Eduard ferrés, just al davant del poliesportiu la Bòbila, per disputar proves de 10, 20 i 30 metres. En diferents categories: caminadors, cadires de rodes… Tots guanyen perquè competeixen contra ells mateixos, assegura Pablo Romo; un dels pares organitzador d’aquesta cita esportiva inclusiva.

Nit de Museus, aquest dissabte

Torna, i és una molt bona notícia, a Vilassar de Mar la Nit dels Museus. Un munt d’actes pensats perquè totes les persones puguin gaudir de l’art, des de diferents perspectives, i, perquè no dir-ho, animar-se a treure el talent que portem dins. La tècnica de Cultura del Museu Municipal de Vilassar de Mar, Elisenda Curià, ens anima a degustar un menú d’allò més complet. Aquest dissabte, i en diferents indrets del nostre municipi.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç