Crònica del 10 de Novembre

En marxa de la campanya de Medi Ambient de prevenció de residus 

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat en marxa una campanya per tornar a incidir en la conscienciació i sensibilització ciutadana i fomentar la millora de la recollida selectiva al municipi, que al 2020 va ser del 52,26%. Per això, s’ha esquitxat de banderoles els principals carrers del nostre municipi.

Marta Rovira, nova presidenta de la secció local d’ERC 

Doctora en sociologia i versada i entrenada en multitud de moviments  de la societat civil de l’entorn independentista, Marta Rovira és la nova presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar. Rovira afronta el càrrec amb molta il.lusió i assegura saber que té un munt de reptes, que la sedueixen, per endavant. D’entrada fa una crida a vilassarencs i vilassarenques. Que s’acostin, que s’apropin, demana, que segur que tenen coses a dir, assegura.

Reserva ja la teva entrada gratuïta per a la gran final del Maresmusic de dissabte 

S’acosta la gran final del Maresmusic que se celebrarà, precisament, aquest dissabte. No et quedis sense entrada. Reserva-la ja. Ho pots fer, de manera gratuïta, al web entrapolis.com/final-maresmusic.

El representat de Vilassar de Mar al Maresmusic, un dels cinc finalistes d’aquesta edició que ha batut rècord de participació, és el projecte de Palmera, ,liderat per Pere Almera Petit 

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç