Crònica del 10 de gener

Resum de l’entrevista a Núria Arasa al “Parlant de tot” sobre el Centre Cívic del Passeig

Tots volem que el Centre Cívic del Passeig tiri endavant amb aquesta nova etapa que encetem”. Aquest és el titular de l’entrevista que li hem fet, avui, a la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Nuria Arasa. Amb la dimissió de la Junta del Cívic del Passeig, ara, es vol donar un nou impuls. Fer un nou equipament, un nou model amb la participació dels diferents agents implicats del nostre municipi. Arasa ens explicarà com podem dir-hi la nostra i surt al pas, també, del comunicat del PSC en el qual denunciava un cert abandonament dels centres cívics de Vilassar de Mar.

Obres al tram del carrer Mont entre Santa Gemma i Colom 

Les obres que està fent l’Ajuntament de Vilassar de Mar al carrer Mont segueixen les previsions a bon ritme. Sàpigues que, aquest dilluns, començaran les actuacions en el tram comprès entre Santa Gemma i Colom. D’aquesta manera, s’ataca el tram final de la fase 4 (n’hi ha cinc de previstes) amb una durada prevista de tres setmanes.

Mostra Literària Mossèn Pere Ribot

T’agrada escriure? Rens alguna obra inèdita en català al calaix? Doncs sàpigues que ha arribat el teu moment. L’Ajuntament de Vilassar de Mar convoca una nova edició de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot. Tens temps fins l’11 de març per presentar el teu original, sigui en poesia, sigui en prosa. Atenció perquè hi ha premis d’allò més interessants. Des de vals per benscanviar per llibres fins a xecs de 400 euros.

Subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport 

Les entitats esportives de Vilassar de Mar han de saber que, fins el proper diumenge 16 de gener, tenen temps per presentar-se a la convocatòria per sol·licitar subvencions per al foment de l’activitat física i de l’esport. És un tràmit online.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç