Crònica del 10 d’agost

A l’informatiu d’aquest dimarts hem tractat, entre d’altres, d’aquests temes:

Troben armes i munició mig soterrades en un bosc entre Cabrils i Cabrera de Mar 

Aquest passat diumenge a la tarda, un home que passejava per un bosc que hi ha entre Cabrils i Cabrera de Mar va trobar tres bosses d’armes i munició. Va alertar el 112 i Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació. L’armament era ubicat al Camí de Cabrera, a la zona de bosc de Cabrils, i semisoterrades en un voral molt proper al final del camí.

Ja es coneix el sisè repte de l’Estiu Actiu 

Ja coneixem el sisè repte de l’Estiu Actiu 2021 que ens proposa  l’Ajuntament del nostre municipi:  Hi ha tres opcions: nedar, navegar o fer una activitat dirigida. Com pots participar? Doncs només cal que t’hi inscriguis, emplenant el formulari disponible a l’app gratuïta de Vilassar de Mar. Hi ha importants premis.

La Unió Esportiva debutarà, en Lliga, a casa i contra el Vilafranca el primer cap de setmana de setembre 

Ja està definit el calendari de la Tercera RFEF per a la temporada 2021-2022. La UE debutarà el proper 5 de setembre, al Xevi Ramon, contra el Vilafranca. En la segona jornada, els de Peque es desplaçaran a Vilatenim pe enfrontar-se al Figures. La lliga la tancaran, els blanc-i-vermells, també al seu feu rebent el Castelldefels l’1 de maig de 2022

Més de la meitat de la zona blava de Mataró és gratuïta aquest agost 

A Mataró més de la meitat de les places d’estacionament de zona blava són gratuïtes del 2 al 31 d’agost, ambdós inclosos. Mesura que es pren, com cada any, per adaptar les necessitats de rotació en un mes de menor afluència de vehicles.

Escolta l’informatiu en aquest enllaç