‘Crònica’ del 07.07.2022

Desmantellada a Vilassar de Mar la partida més gran de marihuana de tot Espanya

Fruit de l’operació d’escorcoll realitzada per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el passat dimecres 15 de juny a una finca agrícola de Vilassar de Mar, ubicada a tocar del Camí del Mig, s’han intervingut més de 6 tones de marihuana il·legal i s’han detingut 5 persones. És el comís més important de la història de l’Estat Espanyol d’aquesta droga, segons han explicat, a Vilassar Ràdio, fonts directes de la investigació. La parcel·la de conreu de marihuana estava camuflada, com una zona de plantació de cànem industrial, i ocupava un total de 32 hectàrees.

Intensíssima tertúlia política sobre l’últim curs polític

Vilassar Ràdio va emetre ahir de 8 a 9 del vespre la darrera edició de “La tertúlia política”, abans de les vacances estivals, amb la participació dels representants dels grups polítics del govern i de l’oposició. Després d’una valoració inicial de la Festa Major es va debatre sobre l’últim curs polític abans de les eleccions municipals del mes de maig. Va ser un debat molt intens en què les persones representants dels partits polítics van explicar com encaren aquesta etapa. Des del govern es van recordar quines són les actuacions que es duran a terme abans que acabi aquest mandat, i des de l’oposició van destacar que són moltes les actuacions que encara estan pendents de realitzar. T’aportem, ara mateix, un ampli resum d’un espai que va ser molt seguit per Vilassar Ràdio.

XVIII Universitat d’Estiu de Mar i Ultramar

Avui arrenca la 18ena edició de la ja tradicional Universitat d’Estiu de Mar i Ultramar que organitza, que pareix, Bricbarca. La Mediterrània centra, des d’avui i fins al proper 28 de juliol, el tema del curs. Tots els dijous de mes, i a la Biblioteca a partir de les 7 de la tarda, hi haurà interessants xerrades sobre el Mare Nostrum. Les activitats clouran el 28 de juliol amb la projecció, a la Sala Carrau, de la pel·lícula Mediterraneo.