Crònica del 04.08.2022

Comunicat de Recuperem el Baix Maresme en relació al procés de pacificació de l’N-II

La Plataforma Recuperem el Baix Maresme ha enviat un comunicat de premsa a Vilassar Ràdio sobre la pacificació de la carretera N-II. Han explicat que Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou han recollit les propostes que la plataforma els va presentar i subratlla que només Premià de Mar s’ha compromès a obrir l’N-II els caps de setmana. Reclamen avançar part del projecte de 2023 i accelerar “algunes accions d’aquest projecte, com el carril bici del Maresme, de forma més ràpida a través d’actuacions urbanisme tàctic”. També demanen que al setembre es faci un acte públic on els màxims responsables de la Generalitat, el Consell Comarcal i els ajuntaments expliquin l’estat del projecte de pacificació de l’N-II i que la ciutadania hi pugui fer aportacions. La plataforma també es mostra partidària de la promoció i potenciació  de forma urgent, de la línia de bus C10

Àrea d’esbarjo per a gossos, a avda. Lluís Companys, amb nou arranjament

L’àrea d’esbarjo per a gossos de l’avinguda Lluís Companys compta amb nou arranjament i ha reprès el servei, després de la finalització de les obres iniciades el passat 25 de juliol. Les tasques de substitució del tancat han consistit en la retirada de l’antiga tanca i l’aplicació de 125 metres de la nova tanca metàl·lica amb una alçada de 1,50 metres, per tal d’evitar la sortida dels gossos més grans 

Aquesta nit, sardanes a la fresca

Aquest dijous a les 10 de la nit audició ballada de sardanes a la plaça de l’Ajuntament, amb l’actuació de la Cobla Lluïsos de Taradell, dins del cicle “Sardanes a la fresca”. L’acte està organitzat per Amics de la Sardana. En el transcurs de l’acte  es realitzarà un sorteig de diferents obsequis.

En marxa les obres de reforma i millora del poliesportiu mataroní Eusebi Millán

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat les obres de reforma i millora del Poliesportiu Municipal Eusebi Millán, que està previst que es portin a terme durant 10 mesos.

Signat conveni per la construcció de l’escola Mar Nova, de Premià de Mar 

L’Ajuntament de Premià de Mar ha signat l’esperat conveni amb la Generalitat de Catalunya que permetrà iniciar les obres de construcció de la nova escola Mar Nova. El conveni concreta que les obres tindran un cost de 3.000.000 € que es finançaran a parts iguals entre la Generalitat i l’Ajuntament, tot i que aquest últim n’avançarà el 100%.