‘Crònica’ de l’1 de febrer de 2022

Última hora sobre l’incendi d’aquest passat dilluns a l’androna del tram de Via Octaviana entre els carrers Maria Vidal i Sant Mateu 

“Creiem que es pot donar una situació d’abús vers a persones amb situació de vulnerabilitat social i, per tant, l’Ajuntament actuarà en conseqüència si la investigació policial ho demostra” . Aquest és el titular de les declaracions que ha fet, avui, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, en relació a l’incendi declarat ahir al nostre municipi. Aquesta nit, la vintena de persones que hi pernoctaven han estat reallotjades en dos pisos d’emergència social cedits per l’Ajuntament, en un hostal del nostre municipi i a pisos de familiars i amics. L’incendi es va declarar a l’androna que hi ha al darrere del restaurant Don Sancho. A hores d’ara, ningú pot accedir a l’interior de la nau pel risc de col·lapse que presenta la infraestructura segons ha informat els Bombers de la Generalitat.

Aquesta tarda, xerrada organitzada per Àula d’Extensió Universitària

Classes, conferències, sortides, monogràfics… l’Aula d’extensió Universitària de Vilassar de Mar encara el segon trimestre del curs. La Sala Carrau acull avui, des de les 6 de la tarda, la conferència organitzada per l’entitat  titulada “La confiança educada. Violència i abusos sexuals en la infància i l’adolescència”, que impartirà Vicki Bernadet, presidenta de la Fundació que porta el seu nom.

Jornades sobre joves i accés a l’habitatge, a Mataró 

Oxímoron del segle 21. Joves i accés a un habitatge. És per això que el Consell Comarcal del Maresme ha preparat unes jornades, durant aquest mes de febrer, demà, i els dies 10 i 15, per tal d’abordar la realitat del jovent, els serveis i els recursos als quals es pot optar. Se celebraran al Cafè del Mar de Mataró i, per accedir-hi, cal inscriure-s’hi.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç