‘Crònica’ de l’11 de novembre

Finalitza l’ampliació temporal de terrasses als bars i restaurants i es recupera la taxa d’ocupació de via pública

A partir de l’1 de gener de 2022, els bars i restaurants de Vilassar de Mar tornaran a les condicions d’abans de la pandèmia respecte les terrasses, és a dir, es tornarà a l’espai d’ocupació que tenien concedit per llicència i es recuperarà la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires, suspesa des del març del 2020. L’Ajuntament ja ha enviat les notificacions als restauradors per informar-los. Per tant, finalitza l’ampliació temporal de terrasses i es recupera la taxa d’ocupació de la via pública.

Parlem amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya 

Poc a poc anem recuperant, tots i totes, la normalitat. En diferents àmbits. Una esfera nova que també és molt important pel que fa al Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La seva responsable al Maresme, Silvia Delgado, ens explica que està molt il·lusionada ja que, ben aviat, tornaran a recuperar els seus programes a les escoles del Maresme que tant d’èxit tenen. Per la implicació de les persones estudiants i per la fidelització de pares i mares.

Diàleg sobre “Polítiques, problemes i virtuts del Salari Mínim interprofessional”

D’aquí molts poquets dies, concretament el proper dia 21 de novembre, és a dir en dos diumenges, es commemorarà el 21è aniversari de la mort del vilassarenc Ernest Lluch. Ministre socialista va ser assassinat a la capital catalana pel comando Barcelona de la banda terrorista ETA. Al seu poble, la Fundació Lluch segueix vetllant i treballant per tal que el seu testament resti ben viu. Diàleg i paraula. És per això que, aquest divendres, la Fundació celebra un diàleg amb el títol de Polítiques, problemes i virtuts del Salari Mínim interprofessional. A dos quarts de set de la tarda. Per parlar-ne abastament ens acompanya en directe, Ferriol Sòria, president de la Fundació Ernest Lluch

Aquest dissabte, gran final del Maresmusic

S’acosta la gran final del Maresmusic que se celebrarà, precisament, aquest dissabte. El representant de Vilassar de Mar, un dels cinc finalistes d’aquesta edició que ha batut rècord de participació, és el projecte de Palmera.

Campanya de la Regidoria de Medi Ambient

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha posat en marxa una campanya per tornar a incidir en la conscienciació i sensibilització ciutadana i fomentar la millora de la recollida selectiva al municipi, que al 2020 va ser del 52,26%. Per això, s’ha esquitxat de banderoles els principals carrers del nostre municipi.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç