‘Crònica’ de l’11 de gener

Resum de l’entrevista a Jordi Tapias, regidor d’ensenyament, a “Parlant de tot” 

Obrim l’Informatiu amb el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Tapias. I és que ahir, i després de les vacances de Nadal, nens i nenes; nois i noies del nostre municipi arrencaven el segon trimestre del curs. Un període marcat per nous protocols covid i, òbviament, per la sisena onada del coronavirus. Jordi Tapias assegura que el consistori està en contacte permanent amb escoles i instituts i anuncia que, a hores d’ara (deixeu-nos dir-ho així), no hi ha cap grup confinat.

Els directors i directores de les escoles expliquen com ha estat la tornada a les aules

Després d’escoltar la veu del regidor, Jordi Tapias, que ens ha explicat com ha estat la tornada a l’escola a Vilassar de Mar, hem volgut però, en aquest informatiu, baixar a les trinxeres i conèixer, de primera mà, com ha estat aquest dilluns 10 de gener. Per això, hem anat a buscar els directors i directores dels diferents centres educatius de Vilassar de Mar. En les seves declaracions, un denominador comú: ganes que passi la pandèmia d’una vegada i baixes, moltes baixes, a les aules per positius en covid.Amb la Bressoleta contactarem demà

Mostra Literària Mossèn Pere Ribot 

T’agrada escriure? Tens alguna obra inèdita en català al calaix? Doncs sàpigues que ha arribat el teu moment. L’Ajuntament de Vilassar de Mar convoca una nova edició de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot. Tens temps fins a l’11 de març per presentar el teu original, sigui en poesia, sigui en prosa. Atenció perquè hi ha premis d’allò més interessants. Des de vals per bescanviar per llibres fins a xecs de 400 euros.

Resposta de la Unió Esportiva Vilassar al comunicat de l’Ajuntament

La Unió Esportiva Vilassar de Mar , a través d’un comunicat fet arribar a la nostra redacció, contesta al requeriment que li va enviar l’Ajuntament de Vilassar de Mar (del qual ens en vam fer ressò en aquest informatiu) demanant a l’entitat blanc-i-vermella que compleixi, com la resta d’entitats esportives del nostre municipi, amb el protocol Covid. La Unió Esportiva assegura que la seva responsabilitat és tenir cura dels més de 600 jugadors i jugadores que aixopluga, manifesta la seva sorpresa pel requeriment del consistori vilassarenc i assegura que no pensa obrir cap mena de debat públic al voltant de la crisi entre el club i Ajuntament.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç