‘Crònica’ de l’11.03.2022

Avui ha sortit una expedició maresmenca amb destí a Ucraïna

Avui, a les 8 del matí, ha sortit amb destinació a la frontera de Polònia amb Ucraïna una caravana maresmenca solidària. Expedició formada per 6 vehicles que, després de gestions fetes amb el consolat ucraïnès de Barcelona, marxen farcits de medicaments i molts quilos d’ajuda solidària. Un cop repartit el material, oferiran les places que quedin buides als seus vehicles per portar persones migrades. Tenen 5.000 km per endavant. Saludem l’Òscar i la Gemma. Han marxat amb una furgoneta de 9 places i, com diuen ells, els quedaran set seients lliures per tornar a Maresme. Si tot va bé, seran a casa dijous vinent.

La Cursa de la Dona tindrà lloc el 20 de març

El proper diumenge 20 de març se celebrarà la tradicional Cursa de la Dona de Vilassar de Mar. Una cita reivindicativa, en el marc dels actes del Dia de la Dona, que s’havia d’haver celebrat el passat dia 6; però que les condicions meteorològiques van fer impossible de realitzar pel mal estat dels camins. Amb el canvi de data, s’alliberaran els dorsals d’aquelles persones a les quals no els encaixi el 20 de març i es posaran a disposició de la resta de vilassarencs i vilassarenques. Atents, tots i totes, a l’app gratuïta de Vilassar de Mar.

S’allarguen les obres del carrer del Mont

La fase final de les obres del carrer de Mont s’allargaran un pèl més del que estava previst per culpa de les pluges d’aquests dies que estan fent impossible la realització de les tasques d’imprimació a l’asfaltat. Si el temps, ho permet acabaran, en principi, el proper divendres 18 de març. Amb aquesta actuació, finalitzarà l’obra de reurbanització del carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom. Ara t’explicarem les afectacions.

“Parlem de consum” tracta sobre la Llista Robinson 

La nostra secció dedicada al consum que compta amb la intervenció d’Oriol Contreras, responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Vilassar de Mar, ha centrat la seva atenció en la “Llista Robinson” Oriol Contreras ha explicat que es tracta d’un servei que ens permet no rebre publicitat d’empreses a les quals nosaltres no hem donat el consentiment. T’hi has d’inscriure a listarobinson.es

Sortida del Centre Cívic Lluís Jover per anar a veure “El Rey León”   

El Centre Cívic Lluís Jover, ubicat al barri del Barato, organitza una sortida el 17 de setembre, de dos dies, per anar a Madrid veure el musical “El rey León”. El preu del viatge és de 450 euros.

Concert homenatge a Josep Serra i a les víctimes del coronavirus

Aquest dissabte a les 9 del vespre a la Parròquia de Sant Josep de Mataró se celebrarà un concert homenatge a Josep Serra i a les víctimes del coronavirus. Hi actuaran el Cor Madrigalista i les corals La Nota, La perla de l’Havana i Primavera per la Pau. Hi col·laboren Parròquia de Sant Josep, Amics de Ca l’Arenas i Càritas Interparroquial de Mataró i la Federació Catalana d’Entitats Locals. La recaptació anirà destinada a la recerca en covid-19 de l’institut Germans Trias i Pujol, Can Ruti de Badalona

Pots escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç