‘Crònica’ de l’1-07-2022

Alumnes dels dos instituts de VdM amb les notes més altes de Selectivitat 

Ami Arnanz. 9.2. Pere Ribot. Èric García. 9.1. Vilatzara. Ells dos han tret les notes més altes a la Selectivitat a Vilassar de Mar d’enguany. Hem parlat amb ells per felicitar-los, per saber com es van assabentar del resultat, com encaren l’estiu, quins són els seus mètodes d’estudi i, sobretot, a quina Facultat voltant entrar de cara al setembre. No han de patir per les notes de tall. Fins i tot, ens fan alguna reflexió que no només va bé per als estudis; sinó per la vida en general.

IX Trobada d’Embarcacions de Vela Llatina  

Demà, a la platja de l’espigó de Garbí i des de les 10 matí, tindrà lloc la novena trobada d’embarcacions de vela tradicional, organitzada per Bricbarca i el Club de Pescadors de Garbí. A 2/4 de 12 del migdia es llegirà el manifest pel retorn de  les barques a l’Espigó de Garbí i la conservació de les casetes dels pescadors. Una dotzena de barques participants.

Patis oberts

Patis oberts. Aquest és el nom del programa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar que, de la mà de la comunitat educativa, aposta per obrir els patis de les escoles públiques tots els dissabtes. Allà s’hi faran activitats per a infants de 4 a 14 anys. La voluntat? Que aquests espais esdevinguin un lloc de lleure, educatiu i gratuït. L’estrena? Demà a l’Escola del Mar. Els altres patis que s’aniran alternant són els del Vaixell Burriac, el del Pérez Sala i els dels Alocs.

Aquest dissabte, màgia amb Adrián Carratalá

Màgic Grup Maresme organitza, per demà a les 7 del vespre i a la Carrau un espectacle amb l’actuació del mag d’Adrian Carratalà, premi nacional de màgia i campió “Fooler” a Las Vegas. Les entrades? Ja a la venda

Fira d’Artesania a Arenys de Mar, aquest diumenge

A Arenys de Mar, diumenge 3 de juliol a la part baixa de la Riera se celebra la Fira d’Artesania. L’horari, des del 10 del matí a 9 del vespre.