‘Crònica’ de l’1.03.2022

Concentració contra la guerra a Ucraïna

Avui des de les 7 de la tarda concentració a la plaça de l’Ajuntament de la nostra localitat. El consistori se suma a la declaració de l’Associació Catalana de Municipis que reclama una solució pacífica a la guerra entre Ucraïna i Rússia. La concentració d’aquesta tarda inclou la lectura d’aquest manifest, que aposta pel diàleg i el pacifisme, condemna l’atac de Rússia a Ucraïna i fa un prec a favor del diàleg per tal de desescalar el conflicte i desmilitaritzar la zona. Al mateix temps, s’apel·la a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, perquè faci de mediadora per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme

Aquest dijous, transmissió del ple de pressupostos

Aquest dijous 3 de març, a les 7 de la tarda, Vilassar Ràdio emetrà la sessió plenària extraordinària per aprovar el pressupost de l’Ajuntament per al 2022, que tindrà lloc de manera presencial a la sala de sessions de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Demà dimecres, tancament dels actes de Carnaval amb l’enterrament de la sardina 

Unes 300 persones van assistir dissabte al vespre al ball de Carnaval, que es va celebrar al Veral de l’Ocata. Abans però, l’alcalde de Vilassar de Mar, i per la regidora de Cultura va lliurar la clau del municipi al Rei Carnestoltes i la Reina del Carnaval perquè comencessin el seu regnat de disbauxa. Repassarem els premiats al concurs de Carnaval. Les activitats de Carnaval es tanquen demà dimecres 2 de març a les 7 de ta tarda amb l’enterrament de la sardina. La concentració per anar a enterrar la sardina serà a Can Bisa a les 7 de la tarda i després es farà una cercavila en comitiva fins a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el testament del Rei Carnestoltes.

Exposició de Cristina De Blas a la Biblioteca Ernest Lluch

La Biblioteca Ernest Lluch presenta des d’avui fins al 19 de març l’exposició fotogràfica “Berlín 10439”, de Cristina De Blas Sagalés. La mostra és un recull d’imatges sobre Berlín i sobre l’estada de De Blas en aquesta ciutat, realitzades entre setembre de 2021 i febrer de 2022. … La mostra, organitzada per la Regidoria de Joventut i la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, pertany al conjunt d’exposicions fotogràfiques dins del programa Plataforma Zero de la Regidoria de Joventut.

228 propostes rebudes a Pressupostos Participatius del Masnou

L’Ajuntament del Masnou ha rebut un total de 288 propostes, presentades per la ciutadania, durant la segona fase dels Pressupostos Participatius 2022-2023. A través d’aquest programa de participació ciutadana, el consistori, a través dels fons reservats per als Pressupostos Participatius, destinarà mig milió d’euros dels pressupostos dels anys 2022 i 2023 a finançar les propostes guanyadores.

Escolteu l’informatiu sencer en aquest enllaç