‘Crònica’ de dimarts 16 de novembre

Judith Neddermann, premi Butaca a la Millor Composició Musical per ‘Canto jo i la muntanya balla’

“Visca el Maresme lliure i tropical”. Amb aquestes paraules, la vilassarenca Judith Neddermann agraïa, ahir al vespre al Monumental de Mataró, el premi Butaca a la Millor Composició Musical per ‘Canto jo i la muntanya balla’. Neddermann, doncs, guanya aquest prestigiós guardó de l’escena catalana, que atorga el públic, curiosament, el primer cop que composava música per a teatre. ‘Canto i jo la muntanya balla’ ha estat la gran guanyadora de la nit amb 8 premis; just als que estaven nominats

Angeladorrrm ha guanyat el premi local de la 17ena edició del Maresmusic, el concurs de Musica Jove del Maresme

El projecte musical Angeladorrrm va guanyar, aquest dissabte, el premi local de la 17ena edició del Maresmusic, el concurs de Musica Jove del Maresme. Organitzat pels ajuntaments de Vilassar de Mar, Montgat, Cabrils, el Masnou i Tiana.  Àngela Balcells, és al capdavant d’aquest projecte i es mostra molt contenta pel premi local

Aquest dijous, retransmissió de la sessió plenària des de les 7 del vespre  

Aquest dijous, a les set del vespre, penúltima plenària ordinària de l’any de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Serà presencial i la podràs seguir en directe per aquesta casa, per Vilassar Ràdio, al 98.1 de la FM i també per vilassarradio.cat i el canal de Youtube del consistori.

Actes del 25-N

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Com sempre, Vilassar Ràdio, sortirà al carrer per realitzar un programa especial, en directe, de més de 3 hores de durada. I és que es tracta de lluitar contra aquesta xacra social. És per això que Vilassar de Mar ha organitzat una quinzena d’activitats proposades per l’Ajuntament i per entitats com Viladona i l’Assemblea Feminista de Vilassar de Mar. Cinema, contes, tallers, titelles, parades informatives o l’estrena del Punt d’Interès Feminista de la Biblioteca són una mostra de l’ampli ventall d’activitats pensat per arribar a tots els públics.

Finalitza l’ampliació temporal de terrasses als bars i restaurants i es recupera la taxa d’ocupació de via pública

A partir de l’1 de gener de 2022, els bars i restaurants de Vilassar de Mar tornaran a les condicions d’abans de la pandèmia respecte les terrasses, és a dir, es tornarà a l’espai d’ocupació que tenien concedit per llicència i es recuperarà la taxa d’ocupació de via pública per taules i cadires, suspesa des del març del 2020.

Next Generation 

Amb la gratuïtat de l’autopista C-32, aconseguida l’1 de setembre d’enguany, moviments socials i administracions aborden la pacificació de la NII per tal de recuperar-la com un espai per als veïns i veïnes del Maresme. De moment, a la nostra comarca arribaran, ja, 49 milions dels fons europeus Next Generation per ajudar a assolir-ho. Quantitat que se suma als 120 milions que avançarà la Generalitat de Catalunya, dels 468 milions promesos pel govern català.

Podeu escoltar l’informatiu sencer en aquest enllaç