‘Crònica’ de 7 de febrer de 2022

Puja l’atur al gener en relació al desembre i baixa en relació a fa un any   

Puja l’atur el mes de gener a Vilassar de Mar. Les dades indiquen que al nostre poble hi ha 724 persones registrades com a demandants de feina, és a dir, un 1’26 % més que en relació al mes de desembre. En canvi, l’atur al nostre municipi ha baixat en la comparativa interanual el 23’22%, és a dir, en relació a les dades del gener de l’any passat. La taxa d’atur a Vilassar de Mar és del 7’34 %.

La influencer Carla Gil triomfa en l’skate surf amb més de 6.000 seguidors en un temps rècord

Vilassarenca, jove, influencer, emprenedora i estudiant, ara mateix, una carrera universitària en la qual només hi poden accedir, per qüestions de notes, 40 persones a Europa. Aquesta és la targeta de presentació de la Carla Gil. Es beu, ara mateix, a glops. El verb descansar no és al seu vocabulari.

Balanç de la campanya de donacions de sang de gener
45 persones van donar sang ahir a la campanya de recollida de donacions que es va fer a les instal·lacions d’Aula de Música, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Catalunya, D’aquestes 45 persones, una efectuava donació per primer cop.5 persones no van poder donar sang per prescripció del metge.

Preinscripció escolar
La Generalitat de Catalunya ha anunciat les dates per a la preinscripció del curs 2022-2023. Atenció, doncs, al calendari si teniu fills i filles escolaritzats a Vilassar de Mar. Les sol·licituds, per a infantil i primària, s’han de presentar del 7 al 21 de març; pel que fa a l’ESO; del 9 al 21 de març. En canvi, les preinscripcions per al Batxillerat s’hauran de fer entre el 20 i el 26 d’abril. Els centres escolars de Vilassar de Mar organitzen les jornades de portes obertes, virtuals i amb grups reduïts amb cita.

UE Vilassar-Pobla de Mafumet
Amb 4 de 9 punts possibles ha tancat la setmana d’autèntic Tourmalet la Unió Esportiva Vilassar. Ahir, derrota contra la Pobla de Mafumet per la mínima, un gol a zero, en terres tarragonines. Els homes de Peque van estar, superats, en tot moment pel filial del Nàstic. La setmana vinent, arriba al Xevi Ramon el poderós Centre Parroquial Sant Cristóbal.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç