‘Crònica’ de 30-06-2022

Els patis de les escoles s’obren els dissabtes amb activitats per als infants de 4 a 14 anys

Patis oberts. Aquest és el nom del programa de l’Ajuntament de Vilassar de Mar que, de la mà de la comunitat educativa, aposta per obrir els patis de les escoles públiques tots els dissabtes. Allà s’hi faran activitats per a infants de 4 a 14 anys. La voluntat? Que aquests espais esdevinguin un lloc de lleure, educatiu i gratuït. L’estrena? Aquest dissabte a l’Escola del Mar. Els altres patis que s’aniran alternant són els del Vaixell Burriac, el del Pérez Sala i els dels Alocs.

Estiu Actiu 2022
Tornen, i això és una molt bona notícia (perquè vol dir que anem recuperant l’ambient prepandèmia després de dos anys) els tradicionals tornejos esportius de l’Estiu Actiu 2022. Com sempre, samarreta d’obsequi per a totes les persones que hi prenguin part. Tot a punt, doncs, per a participar dels tornejos de vòlei platja, bàsquet i tennis platja

Darrera edició de la secció dedicada a consum de “Parlant de tot”, abans de les vacances

La darrera edició, abans de les vacances, de la secció dedicada a consum del magazín matinal “Parlant de tot” ha centrat la seva atenció, entre altres temes, en els canvis legislatius que fan referència a les garanties, al dret al desestiment i a la compra de viatges en època estival, entre altres qüestions. En parlem amb Oriol Contreras i la seva Oficina Municipal d’Informació al Consumidor

Aquest diumenge, Cursa Ciclista Memorial Andreu Domenech

Aquest diumenge torna la Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech (Xallenge de veterans) amb el Premi de Muntanya Memorial Pere Soler organitzada pel Club Ciclista Vilassar de Mar. Autèntica festa del ciclisme. De 9 del matí a 1 de la tarda a les illetes del centre de l’avinguda Eduard Ferrés, on hi haurà la meta de la cursa.

Fira Argillà, a Argentona

A partir de demà, nova edició de la Fira Argillà Argentona més important de Catalunya pel que fa a la ceràmica. Se celebra al pati de l’Escola Bernat de Riudemeia.