‘Crònica’ de 20 de gener

Acte en homenatge a Ernest Lluch aquest divendres

La Biblioteca Municipal acull aquest divendres des de les 18’30h l’acte  “Ernest Lluch, la passió de ser culer”, organitzat per l’Agrupació Socialista de Vilassar de Mar, el Consell Mundial de Penyes del Barça i la Fundació Ernest Lluch. Lluch hauria complet demà 85 anys. Participaran en l’acte Antoni Guil, president de les penyes blaugrana, Ramon Alfonseda, president de l’AgrupacIó Barça Jugadors i Carles Reixach, exjugador i entrenador

Nou pla Local de Joventut 

Vilassar de Mar ja té nou Pla local de joventut. Es va aprovar en el ple municipal del passat mes de novembre amb la unanimitat de tots els grups municipals i determinarà les polítiques de joventut al nostre municipi fins al 2026.El Pla està estructurat al voltant de quatre eixos principals:  transversalitat, emancipació, benestar i salut i participació social, i incorpora bona part de les aportacions fetes per les gairebé 350 persones que van participar al treball de camp fet per Joventut, per recollir opinions i suggeriments abans de tancar el document, que va rebre el suport del plenari amb elogis unànimes.

Escena & Llibres amb tres espectacles per al públic familiar

El cicle Escena & Llibres continua aquest proper diumenge 23 de gener a partir de les 11 del matí al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch amb tres espectacles per al públic familiar: “Un drac a dieta” (titelles) de la cia. Teatre a la Vista; “On està el riu” (circ) de la cia. Myrk & Merla; i “Rímame” (poesia infantil) amb Susana Gómez Redondo i Lola Gómez Redondo, recitat per Marcos Clavero i Maria Molins.

Mamografies en 3D i TACS cardíacs 

L’Hospital de Mataró estrena nous equips de diagnòstic per la imatge gràcies a una inversió d’1’euros. Tecnologia puntera, doncs, per a l’hospital de referència de la nostra comarca.

Escolta l’informatiu sencer en aquest enllaç